Όλη η Ελλάδα γίνεται Έβρος για το Πάσχα: Drones στους ουρανούς και κιάλια νυχτερινής όρασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλουν να αποτρέψουν τους πάντες από το να πάνε στο χωριό τους…

Η αστυνομία πιστεύει ότι αρκετοί θα επιχειρήσουν να φύγουν για τα χωριά τους, ακόμα και την νύχτα. Ως εκ τούτου θα «επιστρατευτούν» μέχρι και κιάλια νυχτερινής όρασης!

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στην ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται επί ποδός πολέμου, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι αρκετοί, τελικά, θα γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και θα επιχειρήσουν την… έξοδο του Πάσχα!

Έχουν πραγματοποιηθεί, μάλιστα, ήδη δύο -τουλάχιστον- τηλεδιασκέψεις στο αρχηγείο και έπεσαν στο διαδικτυακό τραπέζι οι χάρτες ύποπτων σημείων…

Είναι, λοιπόν, προετοιμασμένοι στην αστυνομία ακόμα και για νυχτερινό κρυφτό από την Παρασκευή, και ειδικά από την Κυριακή των Βαΐων και μετά! Πολλοί πονηροί, όπως φοβούνται στην ΕΛ.ΑΣ, θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το σκοτάδι για να αποφύγουν τους ελέγχους.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό θα «επιστρατευτούν» μέχρι και κιάλια νυχτερινής όρασης σε κρίσιμα σημεία διέλευσης προς τα δύο εθνικά οδικά δίκτυα, άλλα και στις παρακαμπτήριες οδούς!

Πέραν τούτου, θα τοποθετηθούν και μπάρες νερού ως εμπόδια με ελεγχόμενη διέλευση για έλεγχο των δικαιολογητικών, γιατί δεν επαρκεί ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, θα αναπτυχθεί όλος ο στόλος των drones, για να ενημερώνει τις επίγειες δυνάμεις για το τι συμβαίνει στο έδαφος. Τον ίδιο ρόλο θα έχουν και τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ, άλλα πιθανότατα και της πυροσβεστικής.

Σκηνικό πολέμου που θυμίζει Έβρο…

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί