Οικονομολόγος Malinen: «Πολύ χειρότερα τα πράγματα από όσο φαίνονται – Οι πολίτες στο ΕΛΕΟΣ των αρχών» – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Δίνουν τώρα τα επιδόματα και μετά...

Ο αναπληρωτής καθηγητής, Διευθύνων Σύμβουλος και οικονομολόγος Tuomas Malinen, PhD, λέει ότι οι οικονομικές συνθήκες στην Ευρώπη είναι  πολύ χειρότερες από όσο νομίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι – συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των Ευρωπαίων, οι οποίοι κρατούνται στο σκοτάδι από τους πολιτικούς τους ως προς το τι συμβαίνει, όπως υπογραμμίζει…

Εκτός από την ενεργειακή κρίση – αρκετά από τα μεγαλύτερα χαλυβουργεία της Ευρώπης μόλις  έκλεισαν  επειδή οι τιμές της ενέργειας είναι πολύ υψηλές – η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια άλλη μεγάλη τραπεζική κρίση, η οποία αναμένεται, αν δεν αλλάξει κάτι, να οδηγήσει σε ΚΡΑΧ!!!

Όπως σημειώνεται, καθώς οι αγορές πλησιάζουν στο χείλος της κατάρρευσης, οι ενεργειακές εταιρείες κινδυνεύουν να διαλυθούν, γι’ αυτό προτείνονται τώρα προγράμματα διάσωσης ως λύση (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ).

«Σας λέω ότι η κατάσταση στην #Ευρώπη είναι πολύ χειρότερη από ό,τι πολλοί καταλαβαίνουν», έγραψε ο Μάλινεν στο Twitter και προσθέτει:

«Βρισκόμαστε ουσιαστικά στο χείλος μιας άλλης τραπεζικής κρίσης, μιας κατάρρευσης της βιομηχανικής βάσης και των νοικοκυριών μας, και επομένως στο χείλος της κατάρρευσης των οικονομιών μας».

Ο Μάλινεν λέει ότι οι Ευρωπαίοι είναι «στο έλεος των αρχών»: «Είμαστε επίσης πλήρως στο έλεος των αρχών και γνωρίζουμε ελάχιστα τι έχουν σχεδιάσει»,.

Το σχέδιο είναι φυσικά γνωστό και το ΕΛ μεταδίδει κάθε μέρα περί τούτου: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ!!!

Για του λόγου το ασφαλές, δείτε τι γίνεται στην Αμερική αυτή την στιγμή:

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί