Οικονομική κατάρρευση και Ρωσία! Τι συζητήθηκε στην Bilderberg! Μίλησε και ο Ζελέσνκι;;; vid

Τι αναφέρουν ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ…

Ο γεωπολιτικός άξονας της Ρωσίας και της Κίνας ήταν ο κύριος στόχος της φετινής συνάντησης της Ομάδας Bilderberg, η συνεδρίαση της οποίας ολοκληρώθηκε στις 5 Ιουνίου.

Αλλά ίσως πιο καθηλωτικό ήταν το γεγονός ότι συζήτησε μια πιθανή οικονομική κατάρρευση – συγκεκριμένα, πώς θα διασφαλιστεί η συνέχεια του στάτους εν μέσω οικονομικών ανατροπών.

Η λέσχη Bilderberg, μια μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1954, δημιουργήθηκε επισήμως για να προωθήσει τον διάλογο μεταξύ Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής. Είναι χαμηλά στην βαθμίδα της διεθνιστικής εξουσίας και συνήθως περνάει πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες από κόσκινο.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, Kim Iversen, ασχολήθηκε με την τλευταία σύναξη της Bilderberg!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Στις πρόσφατες συναντήσεις της Bilderberg που διεξήχθησαν το στο Mandarin Oriental στην Ουάσιγκτον, περίπου 120 απ’ τους ισχυρότερους ανθρώπους της Δύσης, συμπεριλαμβανομένων του επικεφαλής του ΝΑΤΟ, της CIA, της NSA, πρωθυπουργούς κρατών, στελέχη τεχνολογικών κολοσσών και κατασκευαστές εμβολίων συγκεντρώθηκαν μαζί για να συζητήσουν τα προβλήματα του πλανήτη εστιάζοντας περισσότερο στον πόλεμο και στην εξωτερική πολιτική.

Οι συναντήσεις διεξάγονται μυστικά χωρίς καθόλου δημοσιογράφους. Στην πραγματικότητα, οι διοργανωτές είναι περήφανοι για τη μυστικότητα. Στην ιστοσελίδα τους δηλώνουν πως οι συναντήσεις διεξάγονται υπό τον κανόνα του Chatham House, που δηλώνει ότι ”Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα τις πληροφορίες που έλαβαν αλλά ούτε η ταυτότητα ούτε η σχέση των ομιλητών ούτε και κανενός άλλου συμμετέχοντα μπορούν να αποκαλυφθούν.

Το ρεπορτάζ του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Josh Friedman από το σημείο αναφέρει

Η φετινή συνάντηση κάλυψε 14 θέματα: τις γεωπολιτικές επανευθυγραμμίσεις, τις προκλήσεις του ΝΑΤΟ, την Κίνα, την επανευθυγράμμιση Ινδίας-Ειρηνικού, τον τεχνολογικό ανταγωνισμό Κίνας και ΗΠΑ, την Ρωσία, την συνέχεια της διακυβέρνησης και της οικονομίας, την αναστάτωση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, την παραπληροφόρηση, την ενεργειακή ασφάλεια και βιωσιμότητα, την υγεία μετά την πανδημία, τον κατακερματισμό των δημοκρατικών κοινωνιών, το εμπόριο και την απο-παγκοσμιοποίηση και τέλος την Ουκρανία.

Στην πραγματικότητα, ο Guardian ανέφερε ότι ο Ζελένσκι ο ίδιος φημολογούνταν πως θα έκανε μια εμφάνιση μέσω Skype’».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τι δήλωσε και ο σχολιαστής Jimmy Dore:

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί