Οι ζωές των μωρών έχουν σημασία: Χιλιάδες Καναδοί Πορεία για την Ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκαταστήσουμε μια κουλτούρα ζωής και θα αντικαταστήσουμε αυτή την φρικτή κουλτούρα του θανάτου». – είπε ο Jack Fonseca, διευθυντής πολιτικών επιχειρήσεων του Campaign Life Coalition.

Πάνω από δέκα χιλιάδες Καναδοί παρέλασαν στο κέντρο της Οττάβας την Πέμπτη για την ετήσια πορεία υπέρ της ζωής. Οι πολίτες που υποστηρίζουν την ζωή ήρθαν στο λόφο του Κοινοβουλίου για να υπερασπιστούν την ζωή, όπως ορίζεται από τη σύλληψη έως τον φυσικό θάνατο.

Η Εθνική Πορεία για τη Ζωή σηματοδοτεί την Ημέρα της Ατιμίας, όταν το νομοσχέδιο του 1969 ψηφίστηκε υπό τον πρωθυπουργό Pierre Elliott Trudeau, αποποινικοποιώντας τις αμβλώσεις. Οι υπέρμαχοι της ζωής συγκεντρώνονται μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου μας και κάνουν πορεία στο κέντρο της Οττάβα, απαιτώντας από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας να αγωνιστούν για το δικαίωμα στην ζωή κάθε ανθρώπου.

Το National March for Life διοργανώνεται από την Campaign Life Coalition, την κορυφαία οργάνωση υπέρ της ζωής και της οικογένειας του Καναδά. Η εκδήλωση είναι το πιο σημαντικό φόρουμ για τους Καναδούς υπέρ της ζωής που ζητούν δικαιοσύνη για τα 100.000 παιδιά που σκοτώνονται στις κοιλιές της μητέρας τους κάθε χρόνο από έκτρωση, κάτι που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους. Επί του παρόντος, ο Καναδάς είναι το μόνο δυτικό έθνος με μηδενική νομική προστασία για τα προγεννημένα, που σημαίνει ότι η άμβλωση επιτρέπεται για οποιοδήποτε λόγο ή και για για κανέναν μέχρι την γέννηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί