Οι «ρουφιάνοι» σηκώνουν μανίκια για απόψε το βράδυ!!! Δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες για πάρτυ

Πληροφορίες για ρεβεγιόν σε επαύλεις των Βορείων Προαστίων με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και μεγάλες παραγγελίες σε εταιρίες κέτερινγκ έχουν μπει στο στόχαστρο της ασφάλειας Αττικής, που και αυτή έχει μπει στην γενική επιφυλακή της αστυνομίας για την πρόληψη συγκεντρώσεων λόγω των δύο εορταστικών τριημέρων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, […]

Πληροφορίες για ρεβεγιόν σε επαύλεις των Βορείων Προαστίων με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και μεγάλες παραγγελίες σε εταιρίες κέτερινγκ έχουν μπει στο στόχαστρο της ασφάλειας Αττικής, που και αυτή έχει μπει στην γενική επιφυλακή της αστυνομίας για την πρόληψη συγκεντρώσεων λόγω των δύο εορταστικών τριημέρων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, ήδη από περιφερειακά τμήματα ασφαλείας αλλά και από κεντρικές υπηρεσίες της, υπάρχει μία λίστα με επώνυμους που οργανώνουν πάρτι, κυρίως για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με εκατοντάδες καλεσμένους και με την συμμετοχή γνωστών τραγουδιστών οι οποίοι θα φροντίσουν για την διασκέδασή των καλεσμένων.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αυτές που έχει η ασφάλεια αναφέρουν πως οι καλεσμένοι των διοργανωτών αυτών των ρεβεγιόν, θα πάνε στα σπίτια πριν τις δέκα το βράδυ και θα αποχωρήσουν πολύ μετά τις πέντε το πρωί, οπότε και λήγει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες και για μεγάλες εταιρίες κέτερινγκ, οι οποίες έχουν δεχθεί ήδη ογκωδέστατες παραγγελίες τροφοδοσίας πολλών ατόμων, και για τις δύο παραμονές, αλλά και πάλι κυρίως για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.


Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ: Αστυνομία και στα σπίτια ανάλογα με τις καταγγελίες
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης του Sputnik, σε πρώτη φάση αποφασίστηκε η διακριτική συνεννόηση μέσω των διοικητών των τοπικών τμημάτων ασφαλείας με τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που ετοιμάζονται για τα «μεγαλειώδη πάρτι», αλλά και με τις εταιρίες τροφοδοσίας, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι έχουν παραγγείλει τέτοιες ποσότητες, αφού και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πασιφανές ότι πρόκειται για μεγάλη εορταστική εκδήλωση σε κάποιο σπίτι, ή ακόμη και σε κάποιο μεγάλο επαγγελματικό χώρο που θα ανοίξει τις πόρτες του παράνομα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συνεννόηση και πρόληψη τέτοιου είδους συγκεντρώσεων, αναφέρουν οι συγκεκριμένες πηγές ενημέρωσης, η αστυνομία προτίθεται να φτάσει μέχρι και σε αποκλεισμό δρόμου για τον έλεγχο όλων όσων κατευθύνονται προς το… ύποπτο σπίτι ή άλλου είδους εγκατάσταση.

ΠΗΓΗ: Sputnik, ΦΩΤΟ UNSPLASH

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί