Το «κονβόι ελευθερίας» στον Καναδά, που μεταξύ άλλων έχει βρει μιμητές και σε ευρωπαϊκό έδαφος, συνεχίζει να πολιορκεί την πρωτεύουσα της χώρας ζητώντας να αρθούν όλα τα κορωνομέτρα.
Ωστόσο πλέον βρίσκει και…νομικές αντιστάσεις!
Πιο συγκεκριμένα καναδικό δικαστήριο ενέκρινε χθες μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον των αντιεμβολιαστών διαδηλωτών που έχουν καταλάβει το κέντρο της πρωτεύουσας εδώ και 10 ημέρες.
Με τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, διάρκειας 10 ημερών, ο στόχος είναι να σταματήσει το συνεχές κορνάρισμα των φορτηγών στην Οτάβα. Ένας δικηγόρος είχε υποβάλει το αίτημα αυτό στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσφυγής κατοίκων της πόλης.
Στο αίτημα αναφέρεται ότι τα ακατάπαυστα κορναρίσματα είναι μια βασική τακτική των διαδηλωτών, “οργανωμένη και σχεδιασμένη από τους εναγόμενους έτσι ώστε να προκαλέσουν σοβαρή ενόχληση” στους κατοίκους της πρωτεύουσας.
Κοινώς οι αρχές βρήκαν το κατάλληλο “πάτημα” από τις καταγγελίες εμβολιάγνων ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, που στην απόφαση αναφέρονται ως “απλοί κάτοικοι”.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυροτέχνημα όπως λέμε…”πυρηνική βόμβα” στην Ιαπωνία! Παγκόσμιο viral βίντεο
- Μητσοτάκης μαζί με Γεωργιάδη στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” την Πρωτοχρονιά- “Εγώ ήρθα έκπληξη…”
- Υεμένη: Ο κυβερνήτης της επαρχίας Χαντραμούτ ανακοίνωσε την έναρξη “ειρηνικής επιχείρησης”
- Χωρίς ζάχαρη για δύο εβδομάδες: Τα απίστευτα οφέλη εκτός από την απώλεια βάρους!
- Κι όμως σε αυτό το κτίριο ζουν μέσα άνθρωποι, vid
- Μήνυμα για το 2026 από τον Πρύτανη Γερ. Σιάσο – Το ΕΚΠΑ πρώτο και μεγαλύτερο ακαδημαϊκό ίδρυμα της ΝΑ Ευρώπης
- Πρώτη απάντηση του Ιράν σε Τραμπ: «Αν επέμβεις θα αποσταθεροποιηθεί ολόκληρη η περιοχή»
- Σοκαριστική δήλωση του Mamdani στην Νέα Υόρκη – Μόνο ο Λιακόπουλος έχει γράψει τι θέλουν να φέρουν
- Ο Γιάννης Βογιατζής κλείνει τα 100 και η Φίνος Φιλμ του αφιερώνει συγκινητικό βίντεο
- Κραν Μοντάνα: Ξεκίνησε η ταυτοποίηση των θυμάτων – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον “πύρινο εφιάλτη”, vid









