Οι κλειστές πόρτες του Λευκού Οίκου έφεραν στο φως πολλά μυστικά! Αποκαλύψεις-φωτιά για την πανδημία (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρον άρον έτρεξαν να συμμαζέψουν τα...ασυμμάζευτα.

Τον γύρο του διαδικτύου -και όχι των λοιπών ΜΜΕ- κάνει το βίντεο-κόλαφος που καταγράφει έναν απίστευτο διάλογο «πίσω από τις κάμερες» εντός του Λευκού Οίκου.

Πρόκειται για το τετ α τετ του Αμερικανο-καναδού , John Roberts, δημοσιογράφου του Fox News και επικεφαλής ανταποκριτής του δικτύου στον Λευκό Οίκο, με έναν άλλο ανταποκριτή που εκείνη την ώρα έμπαινε στην αίθουσα τύπου του Λευκού Οίκου.

Υποθέτοντας πως όλα τα μικρόφωνα είναι κλειστά και βλέποντας τον άλλον ανταποκριτή να εισέρχεται στον χώρο με μάσκα, ο John Roberts είπε:

«Μπορείς να βγάλει τη μάσκα σου. Ο βαθμός θνησιμότητας (σ.σ. του covid-19) είναι μεταξύ 0.1 και 0.3 σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο USC»

Αποκάλυψε βέβαια, προφανώς άθελά του, πως ήδη υπάρχουν άτομα εντός του Λευκού Οίκου που έχουν εμβολιαστεί!!

«Όλοι εδώ έχουν εμβολιαστεί ούτως ή άλλως».

Ο ίδιος μπροστά στον έκπληκτο ανταποκριτή που φοράει ακόμη μάσκα συνεχίζει αναλύοντας τα ευρήματα έρευνας του πανεπιστημίου USC για την απίστευτα μικρή θνησιμότητα του κορωνοϊού:

«Το USC και το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Λ.Α. ανακοίνωσε μελέτη που βρήκαν 7.000 κρούσματα στην Καλιφόρνια. Αλλά πραγματικά πιστεύουν ότι τα κρούσματα υπήρχαν παντού σε βαθμό να μολυνθούν 221.000 – 442.000 άνθρωποι. Τότε το ποσοστό είναι 0.1 – 0.3. Το ποσοστό θνησιμότητας είναι το 1/10 από ότι φαίνεται να είναι».

Φυσικά οι επίμαχες αποκαλύψεις για τους εμβολιασμούς , πέρα από το σοκαριστικά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας, ανακαλέστηκαν άρον άρον, με τα μεγάλα -και άρα ελεγχόμενα- ΜΜΕ στις ΗΠΑ να γράφουν για…«αστεϊσμούς» του δημοσιογράφου του Fox News.

Όσο για την επίμαχη έρευνα για την οποία μίλησε ο δημοσιογράφος του Fox News, ήδη αυτή έχει δημοσιευτεί και μπορείτε να τη διαβάσετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

USC.NEWS

(ΦΩΤΟ:UNSPLASH)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί