Οι Έλληνες απέναντι στον παγκόσμιο ηγέτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φωνές για παγκόσμια κυβέρνηση έχουν γίνει όλο και πιο δυνατές...

Στον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, για τη βέλτιστη αντιμετώπιση του δεύτερου «κύματος» της επιδημίας της νόσου COVID-19, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργείου για τον νέο κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ελπίζουμε σε μια μείωση των κρουσμάτων, αλλά σαφώς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, όπως κι αν αυτό έρθει, το φθινόπωρο ή τον επόμενο χειμώνα».

Ακόμα κι αν υπάρχει χαλάρωση στα μέτρα, τα σημάδια στην παγκόσμια οικονομία είναι πλέον ορατά και πολιτικοί, οικονομολόγοι και διάσημοι από όλον τον κόσμο ζητούν παγκόσμια «λύση», καθώς η οικονομία έχει ακινητοποιηθεί, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ελλείψει πολλών σοβαρών ηγετικών προσωπικοτήτων, ενδεχόμενη παγκόσμια συνεργασία-κυβέρνηση πολιτικών από όλη την υφήλιο λογικά δεν θα έχει την ικανότητα και την ισχύ να προσφέρει επαρκείς λύσεις στον πλανήτη.

Η παγκόσμια φτώχεια έχει αυξηθεί και η υπομονή του κόσμου εξαντλείται. Όλοι θα παρακαλούν για την έλευση ενός παγκόσμιου μεσσία. Ειδικά στην Ελλάδα της ευθυνοφοβίας πολλοί επιζητούν κατά καιρούς να τους σώσουν τα κόμματα ή κάποια εξωτερική δύναμη.

Αν παραδειγματιστούμε από πρόσφατα φαινόμενα, σε περίπτωση που εμφανιστεί ένας παγκόσμιος ηγέτης στο προσκήνιο, τότε όλα τα μέσα ενημέρωσης θα τον κολακέψουν, αλλά και ο ίδιος δεν θα εμφανιστεί, εκ προοιμίου, ως ο κακός δυνάστης, αλλά ως σωτήρας. Ενδεχομένως να είναι νεαρής ηλικίας, προκειμένου να χαίρει της αποδοχής όλων των ηλικιών, προσφέροντας τροφή σε όλους, πατάσσοντας το έγκλημα, φέρνοντας γιατρειά απέναντι στους ιούς, προστασία στο περιβάλλον κτλ.

Πως θα τον υποδεχθούν οι Έλληνες; Ο ατίθασος, όπως αποκαλείται, λαός;

Θα υπάρξουν εκείνοι, οι οποίοι θα σπεύσουν να του φιλήσουν το χέρι, αναβιώνοντας εικόνες του πρόσφατου παρελθόντος;

Τι θα γίνει με όσους αντιδράσουν, προβλέποντας πως οι καλές στιγμές θα δώσουν την θέση τους σε αντιλαϊκά μέτρα καταπάτησης της προσωπικής ελευθερίας;

Αυτή την στιγμή ένα είναι το σίγουρο: Υπάρχουν εκείνοι που ζητούν νέα παγκόσμια τάξη, παγκόσμια κυβέρνηση και όλοι να γίνουμε ένα.

Μάλιστα διάσημοι από όλον τον πλανήτη, διοργανώνουν διαδικτυακό κονσέρτο με τίτλο «Ένας Κόσμος στο Σπίτι». Επικεφαλής της πρωτοβουλίας η Lady Gaga!

Μένει να δούμε πόσοι ατίθασοι Έλληνες θα αμφισβητήσουν την «λύση» που θα δοθεί παγκοσμίως, και πόσοι θα δώσουν την θέση του κόμματος-σωτήρα σε έναν «φιλάνθρωπο» παγκόσμιο ηγέτη!

Ο γνωστός παγκοσμιοποιητής διπλωμάτης, Χένρι Κίσινγκερ, είναι ένας από εκείνους που ανυπομονεί να δει τι μέλλει γενέσθαι…