Οδοιπορικό στα νέα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ! Ποιούς θα βάζουν μέσα τώρα που τελειώνει ο covid;;; – BINTEO

Πέφτουν οι μάσκες!

Μία…”υπερπολυτελής” εγκατάσταση καραντίνας που περισσότερο μοιάζει με ένα μικρό χωριό κατασκευάστηκε στα προάστια της Μελβούρνης.

Πρόκειται για ένα στρατόπεδο καραντίνας στο Mickleham το οποίο από τον Απρίλιο θα μπορεί να δέχεται μέχρι και 1.000 άτομα, αλλά θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα δεχόμενο τους πρώτους 10 (ανεμβολίαστους) θαμώνες.

Το έργο είναι πανάκριβο καθώς κόστισε 580 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να συνυπολογίζονται τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας.

Ακόμα και στο μάτι των πιο αισιόδοξων και αφελών ατόμων, η ανέγερση αυτής της εγκατάστασης μετά από 2 χρόνια κορωνοφρενίτιδας και την ώρα που -κατά παραδοχών σχεδόν όλων των επιστημόνων- η πανδημία φτάνει στο τέλος της είναι το λιγότερο ύποπτη.

Η τοπική αστυνομική αξιωματούχος, Lisa Neville, λέει στην κάμερα πως πρόκειται για μία…σπουδαία επένδυση:

«Θα είναι ένας πόρος τον οποίο πάντοτε θα αναπολούμε και θα λέμε “τι σπουδαία επένδυση”. Το μέρος θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 1.000 άτομα. Με τον τρόπο που χτίστηκε ωστόσο μπορεί να το μεγαλώσεις και να το μικρύνεις».

Πολύ λογική ερώτηση: Ποιούς άραγε θα βάζουν μέσα στα εν λόγω στρατόπεδα, τα οποία με αφορμή την πανδημία χτίζονται σε όλο τον πλανήτη, από τη στιγμή που η πανδημία λαμβάνει τέλος;

(φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί