Ο «τρόμος» του B. Gates στην ελληνική τηλεόραση – Η Λινού τον αποθέωσε: «Παγκόσμια καταστροφή με έναν βήχα», vid

«Βοηθά τον Τρίτο Κόσμο» ισχυρίστηκε η καθηγήτρια...

Η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια Επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, έκανε αναφορά στις… «προφητείες» του Bill Gates, ο οποίος σκόρπισε «τρόμο», όπως διαβάσατε σε άρθρο του el.gr.

Συγκεκριμένα ο Bill Gates, αφού ισχυρίστηκε πως είχε προβλέψει την κατάσταση με τον κορωνοϊό, έκανε λόγο για επόμενες καταστροφές για τις οποίες οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι (άρα έρχονται ακόμα πιο δύσκολες εποχές σε ό,τι αφορά τα μέτρα περιορισμού) είπε σκορπίζοντας «τρόμο», ο οποίος είναι απαραίτητο συστατικό για την αποδοχή των όποιων παρεμβάσεων:

  • «Μία είναι η κλιματική αλλαγή. Κάθε χρόνο ο απολογισμός των νεκρών θα είναι ακόμη μεγαλύτερος από αυτόν που είχαμε στην πανδημία».
  • Η δεύτερη κρίση, σύμφωνα με τον Gates είναι η «Βιοτρομοκρατία: Κάποιος που θέλει να κάνει ζημιά μπορεί να δημιουργήσει έναν ιό και αυτό σημαίνει ότι το κόστος, η πιθανότητα αντιμετώπισης αυτού είναι κάτι περισσότερο από τις φυσικές επιδημίες όπως η τρέχουσα. Ερωτηθείς για το αν οι άνθρωποι θα μπορούν να σταματήσουν την επόμενη πανδημία είπε “όχι”. “Θα έρθουν κι άλλες πανδημίες”. Άρα, βάσει των λεγομένων του διεθνιστή, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί ένας καινούριος ιός πιο δυνατός, ο οποίος θα δώσει την χαριστική βολή στην όποια οικονομική και κοινωνική ελευθερία θα έχει απομείνει.

Από την πλευρά της, η Αθηνά Λινού, ερωτηθείσα για το αν πιστεύει στις εκτιμήσεις του Bill Gates, δεν δίστασε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον παγκοσμιοποιητή:

«Ο Bill Gates ναι μεν ασχολήθηκε με την Microsof, αλλά τα τελευταία χρόνια με το ίδρυμα «Melinda&Bill Gates», ασχολείται ιδιαίτερα με τον ενισχύει οικονομικά τον τρίτο κόσμο σε θέματα λοιμωδών νοσημάτων (σ.σ. έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς πως προσφέρει στην Αφρική εμβόλια που προκαλούν, μεταξύ άλλων, στειρότητα). Επομένως, έχει τις συμβουλές των πιο επώνυμων επιστημόνων. Δεν νομίζω πως αυτά που είπε τα γέννησε από το μυαλό του.

Το θέμα της βιομοτρομοκρατίας, το αντιμετωπίζει η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα χρόνια τώρα. Πριν από 12 χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση μας είχε αναθέσει την μελέτη και την προετοιμασία για περιπτώσεις χημικής, ακτινολογικής και βιολογικής τρομοκρατίας.

Αμερικανοί συνάδελφοι λένε πως αν σταθείς σε ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο, ένας άνδρας που έχει μολυνθεί σκοπίμως με ευλογιά και αρχίσει να βήχει θα γίνει μία παγκόσμια καταστροφή».

Το πάνελ φυσικά ένιωσε άβολα με όσα άκουσε.

Δείτε την κα Λινού να μιλά για τον Bill Gates στην αρχή του παρακάτω βίντεο:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί