O Κλάους Σβάμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φαίνεται πως έχουν διεισδύσει σε εκπαιδευτικά συστήματα σε όλο τον κόσμο για να προωθήσουν την ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης σε μια τεράστια επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου, όπως σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει «πρακτικά όλα τα μεγάλα ονόματα» να ακολουθούν την ατζέντα τους, σύμφωνα με τον Schwab.
Στο παρακάτω βίντεο ο διεθνιστής επικεφαλής του Οργανισμού αναφέρει:
«Δίνουμε έμφαση σε συνεργασίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την Παγκόσμια εκπαιδευτική πρωτοβουλία μας!
Υπό την ηγεσία της Cisco και πολλών άλλων εταιρειών προσπαθούμε να φέρουμε επανάσταση στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ιορδανίας, της Αιγύπτου και τώρα του Μπουρούντι (σε χώρες της Δύσης, όπως η Ελλάδα, η παρέμβαση αυτή έχει γίνει ήδη και ως εκ τούτου γονείς βρίσκονται στα κάγκελα).
Δουλεύοντας μαζί με τις τοπικές αρχές, εργαζόμαστε επίσης μαζί με την UNESCO, όχι μόνο για να εξοπλίσουμε τα σχολεία αλλά και για να επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους, ώστε να βάλουν το νέο πρόγραμμα σπουδών στα σχολεία, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κλίντον να δεσμεύσει χρήματα για την (παγκόσμιά εκπαίδευση)».
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις
- Όταν ο νόμος συναντά την φαντασία: Δείτε πώς μεταφέρουν τους σκύλους τους στο μετρό της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η Τεχεράνη απορρίπτει τις φήμες για την υγεία του νέου αγιατολάχ
- Ρεσάλτο των σουηδικών αρχών σε πλοίο που μετέφερε ρωσικό πετρέλαιο, vid
- Περίμεναν την άφιξη υπουργού…αλλά! ΒΙΝΤΕΟ
- Η Ουάσινγκτον καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως το Ιράν
- Ιράν και Τραμπ απορρίπτουν τις συνομιλίες: Ο πόλεμος συνεχίζεται, οι τιμές ανεβαίνουν
- Oι αστέρες της Ατλέτικο Μαδρίτης ντύθηκαν Peaky Blinders – Το γήπεδο μεταφέρθηκε στο…1930! vid
- Το Ιράν ανακοινώνει νέες εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον του Ισραήλ
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιοχώρας Χανίων









