Ο Σαουδάραβας πρίγκηπας είπε στον Μητσοτάκη για την «ΓΡΑΜΜΗ»;;; vid

Ο πλανήτης αλλάζει! Η Ελλάδα κάνει την αρχή με την ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΔΙΠΛΩΜΑ, αλλά σε ΧΩΡΕΣ-ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ της Ελλάδας γίνονται τα υπόλοιπα…

Η Σαουδική Αραβία, με την οποία προσφάτως υπέγραψε συμφωνίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκάλυψε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από το φιλόδοξο αστικό έργο με το όνομα «The Line – Η ΓΡΑΜΜΗ» που συνεπάγεται την κατασκευή μιας φουτουριστικής πόλης με ένα κτίριο κοντά στην Ερυθρά Θάλασσα με «μειωμένο αποτύπωμα υποδομής».

ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ!!! Η ΝΕΑ ΓΗ προχωρά!!!

Περίπου 656 πόδια πλάτος, 105 μίλια μήκος και 1.640 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, η οραματιζόμενη πόλη αναμένεται να καταλάβει 13 τετραγωνικά μίλια και να φιλοξενήσει εννέα εκατομμύρια ανθρώπους.

Το έργο ονόματι «The Line» υπολογίζεται ότι θα κοστίσει από 100 ως 200 δισ. δολάρια. Η πόλη θα ξεκινάει από την Ερυθρά Θάλασσα και θα εκτείνεται σε μια γραμμή 170 χιλιομέτρων. Θα φιλοξενεί ως και 1 εκατομμύριο κατοίκους, οι οποίοι δεν θα χρειάζονται αυτοκίνητα, τα οποία καταργούνται με πρόσχημα την τεχνητή ενεργειακή κρίση, για να κυκλοφορούν, αλλά θα χρησιμοποιούν ένα υπόγειο σύστημα μεταφορών.

 Ο Mohammed bin Salman, πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της NEOM, που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Αθήνα, μιλάει ξεκάθαρα για κλιματικούς μετανάστες, που θα εκτοπιστούν εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, για την ανάγκη εναρμόνισης με τη φύση, και για την πόλη – πρότυπο για το αστικό περιβάλλον του μέλλοντος, ώστε οι άνθρωποι να ζουν σε “ισορροπία με την φύση”.

Άραγε να μοιράστηκε τις γνώσεις του με την κυβέρνηση Μητσοτάκη;;;

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί