Ο πόλεμος ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ: Χαμός με PFIZER και άλλες εταιρείες στο Twitter του Έλον Μασκ!!!

Σκούζουν οι ΧΟΑΞΑΔΕΣ που στις σελίδες τους έχουν ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ!!!

Οι… πολιτικά ορθές εταιρείες της Αμερικής στοχοποιούν το Twitter με την ελπίδα να το λιμοκτονήσουν για μετρητά, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι η επισκεψιμότητά του είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη από τις ιστοσελίδες προπαγάνδας που υποστηρίζονται από τους διεθνιστές.

Αιτία, η ανάληψη της διοίκησης από τον Έλον Μασκ, ο οποίος απέλυσε το μισό προσωπικό και ήρε τις απαγορεύσεις στην ελευθερία του λόγου!!!

Σύμφωνα με την  Wall Street Journal, ο  γίγαντας τροφίμων General Mills, ο κατασκευαστής Oreo Mondelez, η κατασκευάστρια εταιρεία των περίφημων εμβολίων με τις τόσες παρενέργειες, Pfizer, και η Audi της Volkswagen είναι μέλη μιας αυξανόμενης λίστας εμπορικών σημάτων που έχουν σταματήσει «προσωρινά» τις διαφημίσεις τους  στο Twitter μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Elon Musk. Η General Motors διέκοψε τις δαπάνες της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα.

Η Kelsey Roemhildt, εκπρόσωπος της General Mills, της οποίας τα εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν Cheerios, Bisquick και Häagen-Dazs, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία έχει διακόψει τις διαφημίσεις στο Twitter. «Όπως πάντα, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτή την νέα κατεύθυνση και να αξιολογούμε τις δαπάνες μας στο μάρκετινγκ», είπε.

Ορισμένοι διαφημιστές ανησυχούν ότι ο κ. Μασκ θα μπορούσε να περιορίσει την εποπτεία περιεχομένου, κάτι που φοβούνται ότι θα οδηγήσει σε αύξηση του απαράδεκτου, όπως ονομάζουν ό,τι δεν συμφωνεί με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, περιεχομένου στην πλατφόρμα!

Πρέπει βέβαια να απαντήσουν στην ερώτηση του Έλον Μασκ σε σχέση με τι προτιμούν οι διαφημιστές: ελευθερία του λόγου ή πολιτική ορθότητα;;;

Άλλοι διαφημιστές σταματούν προσωρινά τις διαφημίσεις τους λόγω της αβεβαιότητας στην εταιρεία καθώς τα κορυφαία στελέχη αποχωρούν και ο κ. Μασκ εξετάζει μια σειρά αλλαγών, είπαν ορισμένοι από αυτούς…

Ωστόσο, το κοινό στα διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης μειώνεται δραματικά και οι διαφημιστές δεν θα κρατήσουν για πολύ!!! Ο πόλεμος μόλις άρχισε…

photo intime/scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί