«Ο Π.Ο.Υ. θέλει να κυριαρχήσει στους ανθρώπους, τα φυτά και τα ζώα» – ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ επιστήμονα, vid

Ξεσπά θύελλα…

Ο έγκριτός και πασίγνωστος καρδιολόγος, Peter McCullough, αναφέρεται στην νέα παγκόσμια συμφωνία που ετοιμάζεται να φέρει παντού ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας!

«Η ετήσια συνέλευση όλων των κρατών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πρόκειται να συναντηθεί από τις 22 έως τις 28 Μαΐου στη Γενεύη της Ελβετίας, όπου θα ψηφίσουν για την υιοθέτηση των προτεινόμενων από την κυβέρνηση Biden τροπολογιών στην ήδη υπάρχουσα Διεθνή Συνθήκη Κανονισμών Υγείας του 2005.

Τώρα, αν αυτό περάσει, θα δώσει στον ΠΟΥ την παγκόσμια διακυβέρνηση και βασικά θα τους επιτρέπει να κηρύσσουν πανδημίες και να εφαρμόζουν αναγκαστικούς εμβολιασμούς και την ψηφιακή ταυτότητα!!!!!», του είπε η δημοσιογράφος με τον McCullough να απαντά:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αποχωρήσουμε από τον ΠΟΥ. Δεν αντλούμε κανένα όφελος από τον ΠΟΥ, δεν μας παρέχει καμία τεχνολογία που να χρειαζόμαστε, οι υγειονομικές συστάσεις του είναι περιττές.

Διαθέτουμε εξαιρετική υγειονομική περίθαλψη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φιλοδοξεί να κυριαρχήσει πάνω σε όλους τους ανθρώπους, στα ζώα και στα φυτά, όσον αφορά τις αποφάσεις σχετικά με την βιολογική τους φροντίδα, την υγειονομική τους περίθαλψη!!!! Κι έτσι αυτό είναι υπερβολικά ευρύ, υπερβολικά σαρωτικό και αχρείαστο!!!!».

Δείτε την συνέχεια:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί