Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο υπουργείο Περιβάλλοντος με το γαλλικό ηλεκτρικό μοντέλο, όπου, μεταξύ άλλων, είχε την ευκαιρία να φορτίσει μόνος του το e-208. Εκτός των σχετικών φωτογραφιών που σας παρουσιάζουμε, ο Πρωθυπουργός δημοσίευσε στα social media και βίντεο από τη διαδρομή που διένυσε, αλλά και την… ξενάγησει που του έκαναν στους φορτιστές του Υπουργείου.
Θυμίζουμε ότι στον πρώτο όροφο του γκαράζ του Κοινοβουλίου πρόσφατα τοποθετήθηκαν 4 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που θα εξυπηρετούν όσους αποφασίσουν να κινούνται με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
(Protothema)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία ελληνική πόλη: Βρέθηκε κεφαλή του αγάλματος του Ερμή 1.800 ετών – Δείτε εικόνες
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid









