Ο Malone βλέπει ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ από Φθινόπωρο και φωνάζει: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τα πειραματικά εμβόλια, βλάπτουν τους ανθρώπους», vid

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Βλέποντας πως από Φθινόπωρο οι διεθνιστές θα επαναφέρουν την άσκηση πίεσης και τα χουντικού τύπου μέτρα για τον COVID και τα εμβόλια, ο Dr. Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων, μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος, ανοσολόγος- λοιμωξιολόγος, ζητά να σταματήσουν άμεσα οι, όπως αναφέρει «τα πειραματικά εμβόλια γονιδιακής θεραπείας».

Οι δηλώσεις έγιναν κατά Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον Covid, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 17.000 γιατροί και επιστήμονες, πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στην οποία υπογραμμίζεται η δήλωση της Συνόδου για την «Αποκατάσταση της Επιστημονικής Ακεραιότητας».

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται οι Δρ. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Ryan Cole, Harvey Risch, MD, PhD, Dr. Lynn Fynn, Dr. Mary Talley Bowden, Dr. Richard Urso και άλλοι και στο ΕΛ θα παρακολουθήσετε και άλλες τοποθετήσεις επιστημόνων.

Σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Τα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι οι πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας για τον covid-19 πρέπει να τερματιστούν.”

Έχουμε παρατηρήσει ότι αυτά τα προϊόντα δεν εμποδίζουν την μόλυνση, τον πολλαπλασιασμό και την μετάδοση της Όμικρον.

Η συντριπτική πλειοψηφία των λοιμώξεων από covid πλήττει εκείνους που έχουν εμβολιαστεί.

Τα δεδομένα τώρα δείχνουν ότι ο εμβολιασμός αυξάνει τον κίνδυνο λοίμωξης απ’ την Όμικρον.

Τα δεδομένα τώρα δείχνουν ότι αυτές οι πειραματικές αγωγές γονιδιακής θεραπείας μπορούν να βλάψουν τα παιδιά σας όπως και εσάς τους ίδιους. Μπορούν να βλάψουν την καρδιά σας, τον εγκέφαλό σας, τους αναπαραγωγικούς σας ιστούς και τους πνεύμονές σας.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μόνιμη βλάβη και αχρήστευση του ανοσοποιητικού σας συστήματος».

Δείτε τα βίντεο:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί