Ο κόσμος της αφθονίας! Ο Έλον Μασκ παρουσιάζει μια… άλλη Μεγάλη Επανεκκίνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Τι έρχεται τελικά;;;

Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε την δική του πτυχή της νέας εποχής στον κόσμο που έρχεται και ο οποίος, θα διοικείται από την τεχνητή νοημοσύνη και εκείνους που θα την ελέγχουν!

Ο δισεκατομμυριούχος έκανε λόγο για «κόσμο της αφθονίας» μέσω των ρομπότ, τα οποία θα καταλάβουν τις θέσεις εργασίας!!!

Χούντα μεν, αλλά σε αντίθεση με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων του Klaus Schwab, ο Έλον Μασκ δείχνει να προτιμά έναν κόσμο αφθονίας και όχι την ελάχιστη εγγυημένη ζωή της Μεγάλης Επανεκκίνησης!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν θα ανησυχούσα για το ζήτημα της ανεργίας. Πιστεύω ότι στην πραγματικότητα θα έχουμε και ήδη έχουμε μια τεράστια έλλειψη εργατικού δυναμικού.

Συνεπώς, πιστεύω ότι δεν θα μείνει ο κόσμος χωρίς δουλειά αλλά στην πραγματικότητα θα συνεχίσουμε να έχουμε μια έλλειψη εργατικού δυναμικού ακόμη και στο μέλλον.

Αλλά αυτός πραγματικά θα ‘ναι ένας κόσμος αφθονίας!!!!

Όλα τα αγαθά και οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμα για όποιον τα θέλει!!!!

Θα ‘ναι τόσο φθηνό να αποκτήσεις αγαθά και υπηρεσίες. Γελοίο. Υποθέτω ότι θα ‘ταν εφικτό να φανταστούμε πολλά αγαθά και υπηρεσίες τα οποία δε μπορούν να φτιαχτούν επικερδώς τώρα αλλά θα μπορούσαν να φτιαχτούν σ’ εκείνον τον κόσμο, κάνοντας χρήση λεγεώνων από ρομπότ. Θα είναι ένας κόσμος αφθονίας.

Η μόνη έλλειψη που θα υπάρχει στο μέλλον είναι εκείνη που θ’ αποφασίζουμε να δημιουργούμε εμείς ως άνθρωποι».

Στον κόσμο της αφθονίας αλλά και στον κόσμο της Μεγάλης Επανεκκίνησης, όλοι θα ζουν με εμφυτεύματα, προκειμένου να μπορούν μέσω αυτών να επικοινωνούν με την τεχνητή νοημοσύνη!

Σήμερα τα παρουσιάζουν με πρόσχημα την υγεία! Ποιος κόσμος θα επικρατήσει τελικά;;;

Δείτε το δεύτερο βίντεο με τον Έλον Μασκ:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί