• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο κορωνoϊός «μιλά» στους ανθρώπους: «Είμαι σύμμαχος σας – Όλα γίνονται για καλό» – Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ

Ο κορωνoϊός «μιλά» στους ανθρώπους: «Είμαι σύμμαχος σας – Όλα γίνονται για καλό» – Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περίεργο βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Είναι στην ιταλική γλώσσα, καθώς η χώρα που πλήττεται περισσότερο, αυτή την στιγμή, στην Ευρώπη είναι η γειτονική μας Ιταλία.

Σε αυτό ο κορωνοϊός αποκτά «φωνή» και μιλά στους ανθρώπους ως «σύμμαχος» και «εκπαιδευτής» για να νιώσουν, όπως, υποτίθεται, νιώθει το περιβάλλον.

«Φτάνει πια, τρένα, σχολεία, εμπορικά κέντρα συναντήσεις», αναφέρει.

«Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε τον θεό (σ.σ. ποιόν ακριβώς εννοεί ο ποιητής;). (…) Σας φέρνουμε την είδηση: Υποφέρουμε. Το προηγούμενο έτος οι φωτιές που έκαψαν τα πνευμόνια της γης δεν σας σταμάτησαν. Ούτε τα παγόβουνα που λιώνουν, ούτε οι πόλεις σας που βουλιάζουν. Ούτε η συνειδητοποίηση πως είστε οι μοναδικοί υπαίτιοι της Έκτης Μαζικής Εξαφάνισης. Δεν με ακούσατε! Είναι δύσκολο να ακούτε, όταν είστε τόσο απασχολημένοι, πολεμώντας να ανεβείτε ψηλά στις σκάλες της άνεσης που έχετε χτίσει», συμπληρώνει ο… ιός και συνεχίζει:

«Εγώ θα σας βοηθήσω.  Θα φέρω τις πύρινες καταιγίδες μέσα στο σώμα σας, θα καταποντίσω τα πνευμόνια σας, θα σας απομονώσω, όπως μία πολική αρκούδα πάνω σε ένα παγόβουνο σε ανοιχτή θάλασσα. Μ’ ακούτε τώρα; Δεν είμαστε καλά. Δεν είμαι ένας εχθρός. Είμαι ένας αγγελιοφόρος, ένας σύμμαχος που θα επαναφέρει την ισορροπία».

Τα λόγια του βίντεο τονίζουν το γεγονός, πως δεν υπάρχουν πια αεροπλάνα στον ουρανό για να τον «μολύνουν», καθώς υπάρχει απαγόρευση στις πτήσεις.

Ο κορωνοϊός, λοιπόν, σύμφωνα με το βίντεο μας κάνει καλό για να κλειστούμε στα σπίτια μας, να μην συναντιόμαστε, να αφήσουμε το περιβάλλον ήσυχο, να σταματήσουμε τις όποιες δραστηριότητές μας. Οι επιστήμονες λένε, πως θα τελειώσει αυτή η κατάσταση που ζούμε. Και αν δεν είναι έτσι; Αν διαρκέσει; Αν επανέλθει σε μόνιμη βάση;

Θα μας πουν, πως είναι για το καλό του πλανήτη την επόμενη φορά;

Όπως έχουμε γράψει στο el.gr, προκειμένου να κρατούν τους ανθρώπους, σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση, εισήγαγαν όρους όπως  «κλιματική έκτακτη ανάγκη» (climate emergency) ή «κλιματική κρίση» (climate crisis), ενώ για την άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη από το σχετικά ήπιο «global warming» πέρασαν στο «global heating», με τον όρο heat, που σημαίνει καύσωνας, να παραπέμπει σε μία πολύ πιο έντονη κατάσταση.

Στόχος: Το να πεισθεί η ανθρωπότητα πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για το περιβάλλον, συνεχίζοντας, και όχι μόνο, να πληρώνει αδρά «πράσινους φόρους», των οποίων μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση των παράτυπων μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες (πολυπολιτισμικότητα), αλλά να επιζητά «παγκόσμια λύση».

Τι κι αν υπάρχουν επιστήμονες, που ασκούν έντονη κριτική στην «απάτη της υπερθέρμανσης», όπως την ονομάζουν; Η καθεστηκυία τάξη έχει επιβάλλει την άποψή της, δίχως να ανοίξει μία παγκόσμια συζήτηση για το θέμα, όπου επιστήμονες όλων των απόψεων θα αντιπαραβάλλουν επιχειρήματα επί ίσοις όροις, όπως, για παράδειγμα πως η  αυξομείωση της θερμοκρασίας δεν εξαρτάται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά από εκείνη του ήλιου, πως πρώτα αυξάνεται η θερμοκρασία και μετά ο αριθμός του διοξειδίου του άνθρακα (εξάτμιση θαλάσσιων υδάτων κοκ.).

ΦΩΤΟ screenshot