Ο Χαράρι αποκαλεί ηλίθιους τους ανθρώπους και απαντά στην Λαγκάρντ για το μέλλον, vid

Δεν χάνεται ούτε αυτό το βίντεο…

Νέο απόσπασμα από την άκρως σημαντική συζήτηση της Κριστίν Λαγκάρντ με τον «προφήτη» των διεθνιστών, Νώα Χαράρι, το 2018 της οποίας σας δίνει τμηματικά το ΕΛ, καθώς ειπώθηκαν σχεδόν τα πάντα για αυτά που ζούμε τώρα και θα ζήσουμε!!!

Ο συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και «προφήτης» του Κλάους Σβαμπ, αναφέρθηκε στα παγκόσμια προβλήματα και στις ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ που θα φέρουν!!!

Τελικός στόχος επιδιώκεται να είναι μία παγκόσμια κυβέρνηση που θα αντικαταστησει τις εθνικές!!!

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

(Λαγκάρντ) Στο βιβλίο σας αναφέρετε ότι και τα κράτη είναι ένα αφήγημα όπως οι θρησκείες. Πιστεύετε πως στο μέλλον θα ‘χουμε περισσότερα ή λιγότερα κράτη;
(Χαράρι) Πραγματικά δεν γνωρίζω. Ασφαλώς, παρά την πρόσφατη άνοδο του εθνικισμού, ο εθνικισμός σήμερα είναι μακράν πιο αδύναμος σε σχέση με πριν 1 ή 2 αιώνες. Απλώς ξεχάσαμε πόσο ισχυρός ήταν. Πριν 100 χρόνια (Α Παγκόσμιος Πόλεμος) οι Ευρωπαίοι σκοτώνονταν κατά εκατομμύρια για θέματα εθνικότητας. Σήμερα με τη συζήτηση για την άνοδο του εθνικισμού στην Ευρώπη, απλώς μετρήστε τα πτώματα. Ένας καλός τρόπος, δεν είναι ο μόνος, αλλά ένας καλός τρόπος να αξιολογήσεις την ισχύ μιας ιδέας είναι να μετρήσεις τους νεκρούς. Τώρα το εκπληκτικό είναι πόσο λίγοι είναι πρόθυμοι να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν για χάρη του εθνικισμού. Κάτι που είναι μια θαυμάσια εξέλιξη. Μην παρεξηγηθώ. Παράδειγμα, 1 μόνο δολοφονία στο Brexit. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν ό,τι έλεγε το δημοψήφισμα. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά αλλά νομίζω πως όλα τα σημαντικά προβλήματα του πλανήτη σήμερα είναι παγκόσμια προβλήματα. Τα 3 μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε: ο πυρηνικός πόλεμος, η κλιματική και η τεχνολογική αποσταθεροποίηση. Κανένα απ’ αυτά δε μπορεί να επιλυθεί σε κρατικό επίπεδο. Η μόνη λύση σ’ αυτά τα παγκόσμια προβλήματα είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια συνεργασία (σ.σ. Όπως ονομάζουν την παγκόσμια κυβέρνηση)!!! Αν θα δούμε όντως μεγαλύτερη παγκόσμια συνεργασία, δεν το γνωρίζω. Είναι το σοφό να κάνουμε αλλά ποτέ μην υποτιμάτε την ανθρώπινη ηλιθιότητα (σ.σ. Έχουν τα θέματά τους με τους ανθρώπους)!!!!!! Είναι μια απ’ τις πιο ισχυρές δυνάμεις στην ανθρώπινη ιστορία (σ.σ. Ηλίθιοι όσοι θα αρνούνται την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, η οποία έχει πάρει το όνομα συνεργασία – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ υπό ένα κέντρο εξουσίας!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα αυτόνομης πορείας ή επιλογής είτε είναι κράτος είτε είναι άτομο)!!!

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί