Ο αγρότης Bill Gates!!! Νέες εξελίξεις για την ΠΕΙΝΑ που έρχεται παντού!!!

Σάλος στις ΗΠΑ με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν ολόκληρο τον πλανήτη...

Την ώρα που αγρότες παρατάνε τα χωράφια τους, λόγω της τεχνητής ενεργειακής κρίσης, στα τέλη Ιουνίου, ο Γενικός Εισαγγελέας της Βόρειας Ντακότα ενέκρινε την πώληση 525 εκταρίων γεωργικής γης από μια εταιρεία που υποστηρίζεται από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς. Η εταιρεία Red River Trust αγόρασε την γη για περίπου 13,5 εκατομμύρια δολάρια από την Campbell Farms, μια εταιρεία που καλλιεργεί πατάτες. Σύμφωνα με αρχεία που έλαβε το FOX Business , η διαπραγμάτευση έγινε τον περασμένο Νοέμβριο.

«Οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι, ορισμένοι εντελώς θυμωμένοι», δήλωσε ο Επίτροπος Γεωργίας της Βόρειας Ντακότα Νταγκ Γκέρινγκ στην τοπική τηλεόραση KFYR . Άλλοι πολίτες που επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι «οι εξαιρετικά πλούσιοι (σ.σ. διεθνιστές) που αγοράζουν γεωργική γη στην Βόρεια Ντακότα δεν το κάνουν απαραίτητα προς όφελος του κράτους». Αυτό το λένε οι κάτοικοι, καθώς τελικός στόχος είναι η συγκέντρωση συγκεκριμένης καλλιεργήσιμης γης σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, σε ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και διαχείρισης. Τα υπόλοιπα εδάφη θα παραμείνουν έρημα για το καλό της φύσης (No Human Zones).

Η είδηση ​​της πώλησης γης έγινε πρωτοσέλιδο επειδή ήταν έκπληξη για πολλούς το γεγονός ότι ο συνιδρυτής της Microsoft επένδυε τόσα πολλά χρήματα στην γεωργία. Όπως επενδύει και στα εμβόλια!!! Ωστόσο, η υπόθεση της Βόρειας Ντακότα είναι μόνο το τελευταίο παράδειγμα διεθνιστικών επενδύσεων σε γεωργικές εκτάσεις.

Ένα περιοδικό που ονομάζεται The Land Report συνόψισε τα δεδομένα του 2020 και έβαλε την φωτογραφία του Bill Gates στην πρώτη σελίδα με την λεζάντα “Introducing: Farmer Bill” – Σας παρουσιάζουμε τον αγρότη Μπιλ. Το περιοδικό αποκάλεσε τον Γκέιτς και την τότε σύζυγό του Μελίντα «τον μεγαλύτερο ιδιωτικό ιδιοκτήτη αγροκτημάτων της Αμερικής». Στην έρευνα για τις επενδύσεις του Γκέιτς, το The Land Report επικαλέστηκε ένα άρθρο της Wall Street Journal ( WSJ ) του 2014 σχετικά με έναν άνδρα ονόματι Μάικλ Λάρσον, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα, διαχειρίζεται την επενδυτική αυτοκρατορία του Μπιλ Γκέιτς από το 1994, κυρίως μέσω μιας εταιρείας με την επωνυμία Cascade Investment LLC. .

Γιατί κάποιος αγοράζει τόσες καλλιεργήσιμες εκτάσεις;

Την ίδια χρονιά, οι χρήστες της ιστοσελίδας κοινωνικών ειδήσεων Reddit είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν το πρώην αφεντικό της Microsoft για τους λόγους μιας τόσο μεγάλης επένδυσης . Η ερώτηση ήταν, “Γεια σου Μπιλ! Γιατί αγοράζεις τόση καλλιεργήσιμη γη;”

Ο Γκέιτς απάντησε: «Η επενδυτική μου ομάδα το επέλεξε, δεν έχει καμία σχέση με το κλίμα. Ο αγροτικός τομέας είναι σημαντικός. Με σπόρους υψηλότερης απόδοσης, μπορούμε να αποφύγουμε την αποψίλωση των δασών και να βοηθήσουμε την Αφρική να αντιμετωπίσει τα κλιματικά προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζει. Είναι ακόμα ασαφές πόσο φθηνά θα είναι τα βιοκαύσιμα, αλλά αν είναι φθηνά, μπορούν να λύσουν τα προβλήματα εκπομπών στην αεροπορία και τα φορτηγά».

Ο σάλος για την πρόσφατη αγορά γης του Γκέιτς έχει πυροδοτήσει κύμα συζητήσεων και εικασιών στο διαδίκτυο, ειδικά μετά την ανάμειξή τους και με τον COVID. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ασυνήθιστη επένδυσή του πυροδότησε για άλλη μια φορά διαμάχες και τροφοδότησε φήμες ότι ο δισεκατομμυριούχος κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της αγροτικής γης της Αμερικής. Στην πραγματικότητα, η χώρα έχει περίπου 895 εκατομμύρια στρέμματα (3.621.935 τετραγωνικά χιλιόμετρα) γεωργικής γης. Παρά το γεγονός ότι είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός ιδιοκτήτης γεωργικής γης, ο Γκέιτς κατέχει στην πραγματικότητα λιγότερο από το ένα τοις εκατό της συνολικής έκτασης της χώρας. ΩΣΤΟΣΟ σε αυτά θα μπορούν αργότερα να καλλιεργούνται εκείνα τα «μεταλλαγμένα» προϊόντα, τα οποία θα ταΐζουν τις μάζες! Όσο για την υπόλοιπη γη: Θα παραμείνει σε αγρανάπαυση, προκειμένου να σωθεί το περιβάλλον!!!

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί