• Αρχική
  • Άρθρα
  • «NO HUMAN ZONES»! Ζούμε στην Ελλάδα αυτά που ο Λιακόπουλος έλεγε χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

«NO HUMAN ZONES»! Ζούμε στην Ελλάδα αυτά που ο Λιακόπουλος έλεγε χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Πάσχα στο χωριό» αναβάλλεται για φέτος! Και ποιος ξέρει τι θα γίνει του χρόνου! Σήμερα από τις 2 το μεσημέρι και για 14 ημέρες κλείνει η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης μετά τις εικόνες «κοσμοπλημμύρας» που καταγράφηκαν το απόγευμα της Δευτέρας με πολίτες να κάνουν βόλτες ακόμα και με καφέ στα χέρια.

Αυτή την στιγμή, με αφορμή έναν ιό, ο οποίος επιτίθεται μεν στους ανθρώπους, αλλά δεν δικαιολογεί τον πανικό που «σπέρνουν» κάποιοι, οι άνθρωποι συνηθίζουν να μένουν μέσα στις πόλεις κλεισμένοι και περιορισμένοι!

Τι σημαίνει αυτό;

Να σας θυμίσουμε πως υπήρχε και η υπάρχει το σχέδιο δημιουργίας περιοχών όπου θα περιορίζεται ή ακόμα και θα απαγορεύεται η ανθρώπινη παρουσία, με σκοπό, όπως διατυμπανίζεται, την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας.

Σύμφωνα με την Ατζέντα 2030, οι άνθρωποι θα πρέπει να μαντρωθούν σε συγκεκριμένες περιοχές στις πόλεις-γκέτο, ενώ θα δημιουργηθούν No Human Zones, περιοχές δηλαδή στις οποίες θα απαγορεύεται να πατάνε πόδι οι «κακοί» άνθρωποι, προκειμένου να σωθεί δήθεν το περιβάλλον και να αναγεννηθεί η φύση.

Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν έπεσαν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, στην παγίδα της δήθεν «υπερθέρμανσης του πλανήτη». Το σχέδιο των «No Human Zones» έδειχνε να χάνει έδαφος.

Μέχρι που στις ζωές μας «μπήκε» (τον έβαλαν; Διαβάστε ΕΔΩ) ο κορωνοϊός. Χάρη σε αυτόν, οι άνθρωποι –και στην Ελλάδα- μαθαίνουν να ζουν σε συγκεκριμένο χώρο και να ενημερώνουν τις Αρχές σε σχέση με το πουν πάνε και για ποιον λόγο.

Το σχέδιο της Ατζέντας 2030 προβλέπει οι άνθρωποι να ζουν σε περιοχές που όλα θα είναι δίπλα τους. Δεν θα χρειάζεται να διανύσουν πολλά μέτρα, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Η κίνηση θα είναι μικρή και εκ των πραγμάτων ελεγχόμενη.

Θα κινούνται μόνο με οικολογικές αστικές συγκοινωνίες ή με ποδήλατα (τα αυτοκίνητα ρυπαίνουν το περιβάλλον) ή καλύτερα μόνο με τα πόδια για να μην πηγαίνουν μακριά, μέχρι το πολύ 200 μέτρα.

Δείτε τα βίντεο, όταν ο Λιακόπουλος προειδοποιούσε τους πάντες! Τώρα τα ζούμε στην Ελλάδα, ενώ στην Ιταλία drone με φωνή δικτάτορα πήρε στο κυνήγι δύο ανθρώπους που έκαναν βόλτα σε δάσος.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.