Νευρολόγος κατηγορεί το εμβόλιο για έξαρση ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ σε νέους και «ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ»

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Ο γιατρός Robert Lowry, ειδικός σε διάσειση και μυοσκελετικά, φέρεται να παρατήρησε αύξηση του αριθμού των νεαρών ασθενών, ενηλίκων κάτω των 40 ετών, με νευρολογικά προβλήματα. Τα προβλήματα κυμαίνονται από σοβαρούς πονοκεφάλους έως παράλυση ή εγκεφαλικά επεισόδια. Ο νευρολόγος, που ασκεί την ιατρική για πάνω από 25 χρόνια, αναφέρει ότι όλοι οι ασθενείς που αναφέρουν τέτοια θέματα έχουν εμβολιαστεί. Πιστεύει ότι τα προβλήματα οφείλονται σε παρενέργειες των εμβολίων κατά του Covid.

«Ανεξήγητοι» θάνατοι

Ο γιατρός αναφέρθηκε σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2021 στο περιοδικό  Clinical Immunology  σχετικά με τη βλάβη από τα εμβόλια στο Μεξικό. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι περίπου το ένα τοις εκατό των ανθρώπων παρουσίασαν νευρολογικά προβλήματα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer.

Ο Lowry αναρωτιέται γιατί κάποιος θα έκανε σε νέους, υγιείς ανθρώπους ένα εμβόλιο που μπορεί να έχει νευρολογικές παρενέργειες. Οι κίνδυνοι της βλάβης του εμβολίου υπερτερούν των οφελών για τους νέους, καταλήγει ο γιατρός.

Σε μια συνομιλία με την επιστημονική δημοσιογράφο Jennifer Margulis, είπε ότι οι «πιο σοβαρές αντιδράσεις και νευρολογικές και καρδιακές βλάβες» συμβαίνουν μετά την δεύτερη δόση.

Το περισσότερα περιστατικά περιλαμβάνουν  μικροθρόμβους  στον εγκέφαλο που οδηγούν σε νέκρωση των νευρώνων. μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα και άλλες καρδιακές βλάβες  και  αγγειίτιδα  (φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων). 

Ο Lowry λέει ότι τα προβλήματα επιδεινώνονται από κάτι που αποκαλεί  ανοσοευαισθησία.

«Μετά την δεύτερη δόση, βλέπω πολλούς ανθρώπους που έρχονται σε μένα», είπε. «Παρατηρούν κάτι μέσα σε λίγα λεπτά από την λήψη αυτής της δεύτερης δόσης. Κάτι δεν πάει καλά. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα ευαισθητοποιήθηκε ουσιαστικά από την πρώτη δόση. Έτσι, όταν κάνουν και την δεύτερη, είναι πολύ χειρότερο. Τότε είναι που το ανοσοποιητικό σύστημα ταλαιπωρείται ακόμα περισσότερο.  Είναι σαν τσίμπημα μέλισσας. Την πρώτη φορά που κάποιος τσιμπηθεί από μέλισσα, γενικά δεν έχει αλλεργική αντίδραση. Αλλά οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στο τσίμπημα της μέλισσας ευαισθητοποιούνται από το πρώτο αλλά έχουν αντίδραση υπερευαισθησίας στο δεύτερο».

Να γίνουν νεκροψίες

Ο γιατρός πιστεύει ότι «όταν οι θάνατοι είναι «ανεξήγητοι» και υπάρχει ιστορικό εμβολιασμού τους τελευταίους 12 μήνες», η αιτία είναι πιθανότατα τα εμβόλια mRNA.

Υποστηρίζει την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε την αιτία του θανάτου. Επιπλέον, μια αυτοψία μπορεί να εξετάσει πού έχει συσσωρευτεί η πρωτεΐνη ακίδας στο σώμα. Ένας έμπειρος ιατροδικαστής μπορεί να αναζητήσει συγκεκριμένα mRNA από το εμβόλιο, τόνισε ο Δρ Lowry.

«Πρέπει να κάνουμε αυτοψίες σε όλους αυτούς τους νέους», είπε. «Αν το κάναμε, θα ξέραμε ακριβώς τι συμβαίνει μέσα σε έξι μήνες».

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί