Σε μια συνέντευξη στην κινεζική κρατική τηλεόραση, ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβαμπ, έδειξε προς τα πού πάνε τα πράγματα, καθώς χαρακτήρισε τον Κινέζο δικτάτορα Σι Τζινπίνγκ και την κυβέρνησή του στο Κομμουνιστικό Κόμμα «πρότυπο» και εξέφρασε τον «σεβασμό του». .” για τα “τεράστια” επιτεύγματα της χώρας τα τελευταία 40+ χρόνια.
ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ!!!
Ο Klaus Schwab, μίλησε στην Tian Wei, οικοδεσπότρια του προγράμματος “World Insight” του China Global Television Network με έδρα το Πεκίνο, σχετικά με τις πρόσφατες συναντήσεις των G20 και B20 στο Μπαλί της Ινδονησίας.
Ερωτηθείς για τα ευρήματα της συνόδου κορυφής – που περιελάμβανε μια συμφωνία για πολιτικές προτεραιότητες όπως η αντιμετώπιση της (δήθεν) κλιματικής αλλαγής – ο Schwab είπε ότι οι ηγέτες πρέπει να προχωρήσουν περαιτέρω: «Πρέπει να έχουμε στρατηγική διάθεση», είπε, «πρέπει να διαμορφώσουμε τον κόσμο του αύριο. Πρόκειται για έναν συστημικό μετασχηματισμό του κόσμου».
Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων θα πρέπει να «προσδιορίσουν» πώς θα μοιάζει ο κόσμος μετά από «αυτή την περίοδο μετασχηματισμού».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ», ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ GREAT RESET.
intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κοζάνη: 174 νέες ψηφιακές υπηρεσίες για πολίτες και επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας
- Ολοκληρώνεται αύριο η υποβολή αιτήσεων εργαζομένων στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ
- Ο Πούτιν ζήτησε «ταχεία αποκλιμάκωση» μιλώντας με τον πρόεδρο του Ιράν
- Βρετανία: Απέπλευσε με κατεύθυνση την Κύπρο η φρεγάτα «Dragon»
- e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις μηνός Απριλίου 2026
- Ουκρανία/Ιράν: Τι «βολεύει» τα μεγάλα συμφέροντα να γίνει;
- Ισραηλινός ΥΠΕΞ: «Δεν επιδιώκουμε έναν ατέρμονο πόλεμο»
- Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον επόμενο γύρο των τριμερών ειρηνευτικών συνομιλιών, σύμφωνα με τον Ζελένσκι
- Η Ισπανία διαψεύδει πως περνούν κρίση οι σχέσεις της με τις ΗΠΑ του Τραμπ
- Συρία: Ένας διοικητής των κουρδικών δυνάμεων διορίστηκε αναπληρωτής υπουργός Άμυνας









