Νεκροψία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: Φοιτητής ΠΕΘΑΝΕ από μυοκαρδίτιδα που ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ με το ΕΜΒΟΛΙΟ – Σοκάρει ο ιατροδικαστής, vid

Επιμένουν στην Ελλάδα οι κρατικοί επιστήμονες πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και η μόνη λύση απέναντι στον COVID19

Ο 24χρονος φοιτητής κολεγίου της Νέας Υόρκης Τζορτζ Γουότς Τζούνιορ πέθανε στις 27 Οκτωβρίου 2021, λόγω επιπλοκών που σχετίζονται με τα εμβόλια Pfizer Covid-19, των οποίων τις δόσεις έκανε τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Χάρη στην υποχρεωτική πολιτική εμβολιασμού του Κοινοτικού Κολλεγίου Corning , ο Watts έπρεπε να κάνει το εμβόλιο Covid για να μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα αυτοπροσώπως.

Σύμφωνα με τους γονείς του, ο Τζορτζ Τζούνιορ επέλεξε να λάβει το «εμβόλιο» της Pfizer επειδή είχε λάβει πρόσφατα την πλήρη έγκριση του FDA.

Είπαν επίσης ότι ανακάλυψε αίμα στα ούρα του μετά το πρώτο εμβόλιο και ένιωσε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη που δεν εξαφανίζονταν μετά το δεύτερο έμβολο.

«Παρατήρησα ότι είχε αρχίσει να πρήζεται στο πρόσωπο σαν πρόβλημα κόλπων… Είχε βήχα και αποφάσισα να τον πάω στα επείγοντα για να δω τι συμβαίνει», εξήγησε ο πατέρας του αγοριού.

Στην συνέχεια, ο πατέρας πήγε τον γιο του στο νοσοκομείο δύο φορές μέσα σε δύο εβδομάδες για να ζητήσει βοήθεια για την ασθένειά του και του δόθηκε αντιβίωση, ενώ του είπαν να πάει σπίτι.

Ο Τζορτζ Τζούνιορ άρχισε τελικά να βήχει αίμα και ένιωσε πόνο στα πόδια, τα χέρια και τα δόντια του και  έγινε ευαίσθητος στο ηλιακό φως.

Ο μαθητής βρέθηκε σωριασμένος στο δωμάτιό του στις 27 Οκτωβρίου 202 και διαπιστώθηκε ο θάνατός του αργότερα εκείνο το πρωί.

Μετά τη διενέργεια νεκροψίας, το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Μπράντφορντ αποκάλυψε ότι ο Τζορτζ Τζούνιορ πέθανε από «μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19», την οποία θέλουν να παρουσιάσουν βέβαια ως «ΦΥΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ»!!!

Ο επικεφαλής αναπληρωτής ιατροδικαστής της κομητείας Timothy Cahill Jr. δήλωσε: «Η αιτία θανάτου είναι η μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19. Αυτήν την στιγμή εργαζόμαστε σε άλλες περιπτώσεις που σχετίζονται με θέματα εμβολίων και αναμνηστικών δόσεων εντός του νομού μας».

Δείτε τι είπε ο ιατροδικαστής:

ΦΩΤΟ Pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί