Ο Robert F. Kennedy Jr., ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024 ως Δημοκρατικός, μοιράστηκε τις ανησυχίες του στα CBDC μέσω Twitter την Τετάρτη.
«Ένα CBDC που συνδέεται με το ψηφιακό αναγνωριστικό και το κοινωνικό πιστωτικό σκορ θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να παγώσει τα περιουσιακά σας στοιχεία ή να περιορίσει τις δαπάνες σας σε εγκεκριμένους προμηθευτές, εάν δεν συμμορφωθείτε με αυθαίρετες επιταγές, δηλαδή εντολές εμβολίων».
The Fed just announced it will introduce its “FedNow” Central Bank Digital Currency (CBDC) in July. CBDCs grease the slippery slope to financial slavery and political tyranny.
— Robert F. Kennedy Jr (@RobertKennedyJr) April 5, 2023
While cash transactions are anonymous, a #CBDC will allow the government to surveil all our private…
«Η Fed αρχικά θα περιορίσει το CBDC της στις διατραπεζικές συναλλαγές, αλλά δεν πρέπει να είμαστε τυφλοί στον προφανή κίνδυνο ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα για την απαγόρευση και την κατάσχεση του Bitcoin όπως έκανε το Υπουργείο Οικονομικών με τον χρυσό πριν από 90 χρόνια, σήμερα το 1933».
Τουλάχιστον 114 χώρες διερευνούν επί του παρόντος τις εξελίξεις του CBDC, σύμφωνα με το Ατλαντικό Συμβούλιο .
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συντριβή αεροσκάφους στην Άγκυρα: Νεκρός ο αρχηγός του Στρατού της Λιβύης – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
- Σημαντική ανακάλυψη στην Κίνα: Βρέθηκε το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εύρημα χρυσού της Ασίας
- Τουρκία: «Χάθηκε η επικοινωνία» με το τζετ που επέβαινε ο αρχηγός ΓΕΣ της Λιβύης
- Η Κλαυδία μάγεψε το Περιστέρι με “Αστερομάτα” και “Άνεμο” – Η συνάντηση με τον δήμαρχο, vid
- Να γιατί οι διεθνιστές «κρατιούνται» ακόμα και δεν καταρρέουν εντελώς πολιτικά
- Ποιοι λόγοι κάνουν τους οδηγούς να οδηγούν γρήγορα και να είναι επιθετικοί
- Πλήγμα στον χειμερινό τουρισμό με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Έδειξαν τα «δόντια» τους στην ΕΕ των διεθνιστών! Η «συμμαχία» των τριών που ψάχνει και άλλους
- Αίγυπτος: Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί και μάλιστα ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ – Το μήνυμα Γκιουλέκα









