ΗΠΑ: Νέα δικαστική απόφαση επιτρέπει τον σατανισμό στα σχολεία!!!

To After School Satan Club στην Πενσυλβάνια!!! Η συγκεκριμένη σατανιστική "λέσχη" έχει απλωθεί σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ, ασχολείται με τα παιδιά σχολικής ηλικίας και διευθύνεται από την οργάνωση Satanic Temple.

Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2022, το el.gr είχε αποκαλύψει ότι η σατανιστική αυτή “λέσχη”, το «After School Satan Club», είχε διοργανώσει “εκδήλωση” σε σχολείο στην Βιρτζίνια.

Στις αρχές Μαϊου έγινε γνωστό ότι βγήκε νέα δικαστική απόφαση, συτή τη φορά σε γειτονική Πολιτιεία της Βιρτζίνια και συγκεκριμένα στην Πενσυλβάνια, σύμφωνα με την οποία, επιτρέπεται η δράση αυτής της “Εξωσχολικής Λέσχης του Σατανά”, καθώς όπως αναφέρεται θα πρέπει να υποστηριχτεί η ελευθερία της έκφρασης.

Έτσι, η εμπλεκόμενη σχολική περιφέρεια στην Πενσυλβάνια θα πρέπει να επιτρέψει στους μαθητές να συγκαλέσουν μια “Λέσχη Σατανά Μετά το Σχολείο”, όπως αποφάσισε ο ομοσπονδιακός δικαστής τη Δευτέρα. 

Θριαμβολογεί για την απόφαση υπέρ του Σατανισμού, η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU)

«Σε μια νίκη της ελευθερίας του λόγου και της θρησκευτικής ελευθερίας, ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο αποφάσισε ότι η Σχολική Περιοχή Saucon Valley πρέπει να επιτρέψει στο After School Satan Club να συνεδριάζει σε εγκαταστάσεις της περιοχής», ανακοίνωσε η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU ) .

Σε μια κατάθεση τη Δευτέρα , που εκδόθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για την Ανατολική Περιφέρεια της Πενσυλβάνια και κοινοποιήθηκε από το ACLU, ένας δικαστής διαπίστωσε ότι «εδώ, αν και οι αντιρρησίες της The Satanic Temple, Inc. μπορεί να αμφισβητήσουν την ιερότητα αυτής της οργάνωσης που ονομάστηκε αμφιλεγόμενη, πρέπει να υπερισχύσει η ιερότητα της προστασιών της Πρώτης Τροπολογίας». 

Η σχολική περιφέρεια πρέπει να επιτρέψει στο After School Satan Club, το οποίο χρηματοδοτείται από το The Satanic Temple, να συνεδριάζει κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους σε τρεις προηγουμένως συμφωνημένες ημερομηνίες. 

Το εθνικό ACLU, το ACLU της Πενσυλβάνια και το Dechert LLP κατέθεσαν μήνυση κατά της σχολικής περιφέρειας για λογαριασμό του The Satanic Temple τον Μάρτιο, υποστηρίζοντας ότι η περιφέρεια παραβίασε την Πρώτη Τροπολογία απαγορεύοντας στη λέσχη να συνεδριάζει στις εγκαταστάσεις της περιοχής.

Η περιφέρεια υποστήριξε ότι απαγόρευσε τον σύλλογο επειδή τα δελτία άδειας δεν καθιστούσαν σαφές ότι ο σύλλογος δεν ήταν χορηγός της περιφέρειας. 

Δείτε τι έγραψε ο δικαστής στην απόφασή του

«Όταν έρχεται αντιμέτωπη με μια πρόκληση για την ελευθερία του λόγου, το πρώτο ένστικτο της κυβέρνησης πρέπει να είναι να προωθήσει την έκφραση αντί να την καταργήσει. Ιδιαίτερα όταν το περιεχόμενο είναι αμφιλεγόμενο ή ενοχλητικό. Τίποτα λιγότερο δεν συνάδει με τον εκπεφρασμένο σκοπό της αμερικανικής κυβέρνησης να διασφαλίσει τα βασικά, έμφυτα δικαιώματα του λαού της», έγραψε ο δικαστής John M. Gallagher στην απόφαση της Δευτέρας.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί