Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή «ειδικών»!
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως τα ισχύοντα μέτρα για τον κορωνοϊό θα παραμείνουν ως έχουν, χωρίς καμία μεταβολή. Οποιαδήποτε συζήτηση για άνοιγμα της οικονομίας και του λιανεμπορίου μετατίθεται για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα.
Η είδηση όμως είναι πως στην σημερινή ενημέρωση θα δοθούν διευκρινίσεις για τα rapid self τεστ από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.
Γιατί είναι αυτό είδηση;;;
Το Κράτος προσανατολίζεται στην χρήση των rapid self τεστ ως ενός εργαλείου που θα βοηθήσει το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς. Συγκεκριμένα, ενδέχεται να υπάρχουν στοιχεία υποχρεωτικότητας για ορισμένες κατηγορίες πολιτών, όπως, φεριπείν, για τους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο. Δεν αποκλείεται για κάποιες επαγγελματικές τάξεις όπως υπάλληλοι καταστημάτων να υπάρχει αυστηρή σύσταση να κάνουν τα τεστ.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητείται παράλληλα από τους πολίτες να δηλώνεται το αποτέλεσμα που θα προκύπτει από τα self test – εάν είναι θετικό- καθώς έχει δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον λόγο αυτό, όπως είχε ανακοινώσει ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.
Που το πάνε που το φέρνουν, εισάγουν στην ελληνική κοινωνία πως ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ για να δουλεύεις και να πουλάς ή και να αγοράζεις. Είτε rapid test, είτε ψηφιακό πιστοποιητικό είτε κάτι… άλλο!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ… «ξαναβάπτισε» τα Στενά του Ορμούζ – Vid
- Θλίψη στο ελληνικό τραγούδι: Πέθανε η σπουδαία Μαρινέλλα
- Το βίντεο του Δένδια με τα νέα οπλικά συστήματα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821
- Χρ. Κέλλας από το Κιλελέρ: Η αγροτική πολιτική αποτελεί βαθιά εθνική πολιτική
- Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε οικία στη Νεμέα Κορινθίας
- Η υπογραφή του Τραμπ θα εμφανιστεί σε δολάρια ΗΠΑ για πρώτη φορά για εν ενεργεία πρόεδρο
- Μ. Ανατολή: Εταιρεία μεταλλευμάτων στο Άμπου Ντάμπι ανέφερε μεγάλες ζημιές σε εγκαταστάσεις της
- Κάθε πότε πρέπει να αλλάζετε κουζινικά σκεύη – Από το σφουγγάρι μέχρι τις επιφάνειες κοπής
- Πλημμύρες σε περιοχές της Ρωσίας: «Βούλιαξαν» κατοικημένες περιοχές, vid
- “Εκείνη με προκάλεσε”: Αφγανός καταδικάστηκε για τον βιασμό 12χρονης στη Βρετανία









