Να τι πίνει και δεν μας δίνει! Ολόκληρο το διαδίκτυο ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ τον Ζελένσκι για το ΒΙΝΤΕΟ που θα δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ

Τι δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ...

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, υποθέτει ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι κάνει τις δηλώσεις του ανάλογα με το τι «πίνει ή καπνίζει», κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφώς για χρήση ναρκωτικών!

«Μιλάει πολύ. «Ανάλογα με το τι πίνει ή τι καπνίζει, λέει πολλά», είπε ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο India Today, απαντώντας στα σχόλια του Ζελένσκι ότι η Ρωσία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα κατά της Ουκρανίας.

Την εν λόγω δήλωση δείχνει να επιβεβαιώνει τον παρακάτω βίντεο!

Στο ΕΛ είχατε δει μόνο ένα μικρό απόσπασμα με τον Ουκρανό πρόεδρο να βρίσκεται σε κατάσταση ευφορίας!

Το βίντεο βρέθηκε ολόκληρο και το διαδίκτυο γιουχάρει το Ζελένσκι που βγήκε με κόκκινο μάτι κανονικά θολωμένος με διεσταλμένες κόρες και σε ευφορία αφασίας και του χρεώνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, κάνοντας μάλιστα λόγο για άσπρη σκόνη.

Μεταξύ άλλων φέρεται να λέει: «Είμαστε δυνατοί, δουλεύουμε αργά το βράδυ. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. θα νικήσουμε».

Σε άλλο σχόλιο αναφέρεται πως λέει: «Εργαζόμαστε (δείχνει ομιλία), αγαπάμε ( δείχνει οικογενειακή φωτογραφία), είμαστε ευγνώμονες (δείχνει χαρισμένο κόκορα ), είμαστε περήφανοι (δείχνει σημαία), θα είμαστε νικητές».

Κάποιοι έχουν παγώσει αυτό το σημείο! Από το βίντεο! Κρίνετε εσείς τι είναι:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ (στο τραπέζι του παρατηρήθηκαν περίεργα λευκά ίχνη άγνωστης σκόνης και πολλά άλλα περίεργα πράγματα, λέει η λεζάντα):

https://twitter.com/i/status/1516067460801183751

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί