ενώ μέχρι το βράδυ ο αριθμός τους αναμένεται να ξεπεράσει τα 100.000, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Αυτό σημαίνει ότι έως το βράδυ 100.000 νέοι έχουν στο κινητό τους την προπληρωμένη ψηφιακή κάρτα με το ποσό των 150 ευρώ και μπορούν ήδη να το ξοδέψουν αγοράζοντας τουριστικές και πολιτιστικές υπηρεσίες, όπως ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία, εισιτήρια για συναυλίες κλπ.
Σημειώνεται ότι από την Τρίτη που άνοιξε η πλατφόρμα freedompass.gov.gr έως και σήμερα το πρωί έχουν υποβληθεί 161.000 αιτήσεις για το «πιστοποιητικό ελευθερίας».
Παράλληλα, όσοι νέοι κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου, μπορούν να εισέρχονται στην πλατφόρμα και να καταχωρούν την αίτησή τους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο
- Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε μυστηριώδεις κόκκινες κουκκίδες και οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα τι είναι (Photo)
- Θα είναι η επόμενη; Αυτά φοβάται η Τουρκία βλέποντας τι συμβαίνει με το Ιράν
- Πρόεδρος Λιβάνου: Οι σημερινές ισραηλινές επιθέσεις στα νότια της χώρας είναι προοίμιο χερσαίας εισβολής
- Γ. Κεφαλογιάννης για αντιπυρική περίοδο: Ο καθαρισμός οικοπέδων είναι ένα από τα βασικά εργαλεία πρόληψης
- Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το λιμάνι της Μυτιλήνης – Μόνο με επιβάτες, χωρίς οχήματα αναχώρησε το «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ»
- Μεγάλη ανακάλυψη στο Λούξορ: 22 σαρκοφάγοι και 8 σφραγισμένοι πάπυροι κρύβουν μυστικά αιώνων









