«Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών, να παρέμβει το Κράτος»! Νέα δήλωση «ΒΟΜΒΑ», vid

Κάθε μέρα και από ένα «διαμάντι»...

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών ζητά, μεταξύ ων άλλων, ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Προτείνουμε στην κυβέρνηση να σκεφτεί, εφόσον προκύψουν προβλήματα, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και ιδιαίτερα αυτών της πρώτης γραμμής. Και υπάρχει το νομικό καθεστώς.

Ο νόμος 1682/2020 δίνει τη δυνατότητα στην πολιτεία για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας να επιβάλει εργαστηριακές και κλινικές εξετάσεις, αλλά και εμβολιασμό. Αν εμείς γίνουμε πηγή διάδοσης της νόσου, αυτοαναιρούμαστε. Αν το ιατρικό σώμα δεν αποδεχθεί αυτή την αλήθεια, θα πρέπει η πολιτεία να παρέμβει»,δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Με άλλα λόγια λοιπόν, όσοι γιατροί έχουν αμφιβολίες για το εμβόλιο, ιδιαιτέρως λόγω της ταχύτητας με την οποία εγκρίθηκε και διαμοιράζεται σε όλη την Ευρώπη, θα πρέπει να το κάνουν και αν όχι να παρέμβει το Κράτος.

Η δήλωση αυτή έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την ανώνυμη καταγγελία νοσηλευτή πως εταιρείες εκβιάζουν με απόλυση το υγειονομικό προσωπικό τους, προκειμένου να κάνουν όλοι το εμβόλιο (ΕΔΩ).

Δείτε από το 4.32:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί