ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τα φώτα «Matrix» στον ουρανό της Χαβάης – ΒΙΝΤΕΟ

Μυστηριώδη πράσινα λέιζερ εντοπίστηκαν στις ακτές της Χαβάης πριν κάποιες μέρες!!!

Οι κάτοικοι της Χαβάης έχουν συγκλονιστεί από το παράξενο σόου φωτός “Matrix Code” που παίζεται στον ουρανό τους τις τελευταίες εβδομάδες, όπως αναφέρει το The Debrief !

Καταγράφηκε στις 28 Ιανουαρίου από την κάμερα Subaru-Asahi που μεταδίδει ζωντανά τον νυχτερινό ουρανό από το ηφαίστειο Mauna Kea του Big Island , το θέαμα πιστεύεται ότι είναι αποτέλεσμα λέιζερ!

Οι αστρονόμοι στην Ιαπωνία πιστεύουν ότι τα πράσινα φώτα λέιζερ που εντοπίστηκαν πάνω από την Χαβάη τον περασμένο μήνα εκπέμπονταν από έναν κινεζικό μετεωρολογικό δορυφόρο.

«Τα φώτα πιστεύεται ότι προέρχονται από έναν δορυφόρο υψομετρικής τηλεπισκόπησης ICESAT-2/43613» — ένα σκάφος της NASA, είπε η υπηρεσία.

Το βίντεο του παράξενου φαινομένου που κυκλοφόρησε από το NAOJ δείχνει πολλές μυστηριώδεις πράσινες ακτίνες να πυροβολούν διαδοχικά στον νυχτερινό ουρανό.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 6 Φεβρουαρίου, το NOAJ εξέδωσε μια διόρθωση στο βίντεό του δηλώνοντας ότι ο «πιο πιθανός υποψήφιος» ήταν ο κινεζικός δορυφόρος Daqi-1/AEMS αφού η ομάδα ICESat-2 πραγματοποίησε μια προσομοίωση δορυφορικών τροχιών.

Πολλά μυστήρια μαζεμένα!!! Τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι διεθνιστές;;;

Το απροσδόκητο φως συνέβη καθώς οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας γίνονται όλο και πιο επισφαλείς.

Κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Φεβρουαρίου, οι ΗΠΑ κατέρριψαν ένα τεράστιο κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας, αφού πέρασε μέρες διασχίζοντας την χώρα από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Από εκείνη την στιγμή καταρρίπτονται συνεχώς άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί