Μπογδάνος: «Όχι στο τσιπάκι, είναι θέμα ελευθερίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι διάφορες θεωρίες που κυκλοφορούν εν μέσω πανδημίας αποτέλεσε ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος εξέφρασε τη δική του άποψη για τα όσα ακούγονται σχετικά με τον έλεγχο των ανθρώπων, τα μέτρα που παραβιάζουν τις ελευθερίες με αφορμή τον κορωνοϊό και τα τσιπάκια.

Ιδιαίτερα ως προς το τελευταίο θέμα, ο βουλευτής της ΝΔ διάβασε και χωρίο από την Αποκάλυψη του Ιωάννη, εξηγώντας πως η υπόθεση με την επιβολή ενός μικροτσιπ που θα ελέγχει τους ανθρώπους δεν πρόκειται για θέμα πίστης αλλά λογικής τονίζοντας:

«Τι λέει αυτό το χωρίο; Ότι δεν πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί από την ορθόδοξη πλευρά αλλά από την φιλελεύθερη. Οποιοσδήποτε σου λέει πως αν κάνεις αυτό θα σου επιτρέπονται τα πάντα και αν δεν το κάνεις δεν θα σου επιτρέπεται τίποτα παίζει με την ελευθερία μας.

Με λογική και σύνεση, με νου και γνώση, με σεβασμό δεν μπορούμε έτσι απλά γουρούνι στο σακί ό,τι ακούμε από εδώ και από κει να πηγαίνουμε και να το εφαρμόζουμε»

Δείτε την τοποθέτηση του κ.Μπογδάνου αλλά και τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων σε ένα θέμα για το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να αναφέρονται μπροστά στον τηλεοπτικό φακό πολιτικά πρόσωπα:

(φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί