«ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΟΜΙΜΑ» – Το πρόβλημα και η λύση για τις ΕΞΩΣΕΙΣ που θα αυξηθούν

Η χθεσινή έφοδος στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού μάλλον δεν έγινε τυχαία...

Οι ανάλγητες εικόνες με τον δικαστικό κλητήρα και τους αστυνομικούς να κάνουν σμπαράλια την πόρτα του διαμερίσματος της Ιωάννας Κολοβού για να την πετάξουν έξω από το μοναδικό της σπίτι, συνεχίζουν να στοιχειώνουν όλους τους πολίτες.

Ωστόσο, αν και καταδικάζονται, οι δικαστικοί επιμελητές κάνουν λόγο για ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΦΟΔΟΥΣ, με το βλέμμα στις εξώσεις που έπονται και θα αυξηθούν, καθώς η φτώχεια και τα χρέη χτυπάνε ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών Ν. Μπρουζούκη, ξεκαθάρισε ότι αυτή η συμπεριφορά που είδε το φως της δημοσιότητας δεν συνάδει με το επάγγελμα του δικαστικού επιμελητή καθώς όπως «κακώς έσπασαν την πόρτα και κακώς δεν την άφησαν να πάρει ό,τι πράγματα ήθελε».

Όπως εξήγησε πάντως η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών, μιλώντας στο OPEN, «μπαίνουμε στα σπίτια νόμιμα». Η απομάκρυνση ενός ατόμου από το σπίτι του που το έχει χάσει σε πλειστηριασμό γίνεται σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες και όχι όπως κατέδειξαν τα βίντεο και οι φωτογραφίες από την τραμπούκικη έφοδο που έγινε στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Να αρπάζει σπίτια το κράτος, εκ μέρους τραπεζών, αλλά με συγκεκριμένες διαδικασίες, τις οποίες οφείλουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ να τηρήσουν!!! Όλα να γίνονται ήρεμα, χωρίς παρατράγουδα, και αυτός που χάνει το σπίτι του να ικανοποιείται επειδή θα τον αφήνουν απλά να παίρνει τα απαραίτητα μετά τον τρόμο που έζησε η κα Ιωάννα Κολοβού. ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΛΥΣΗ!!!

Όπως αναφέρθηκε: «Εάν το σπίτι είναι κλειστό ή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν θέλει να βγει, πρέπει να υπάρχει κλειδαράς ο οποίος θα ανοίξει την πόρτα. Δεν σπάνε την πόρτα για να μπουν μέσα οι δικαστικοί επιμελητές». Παράλληλα η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών δήλωσε ότι κακώς δεν επέτρεπαν στην Ιωάννα Κολοβού να πάρει τα πράγματά της καθώς όπως είπε η αποβολή γίνεται από τα διαμέρισμα. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μπορεί να πάρει ό,τι θέλει από τα προσωπικά του και όλα  τα κινητά αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ…

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί