ΜΜΜ, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και εργαζόμενοι, ΟΛΟΙ εμβόλιο – Αδιανόητη πρόταση για ουρές εμβολιασμού στα σχολεία! – ΒΙΝΤΕΟ

Προτείνουν να κάνουν όλοι ουρές έξω από τα σχολεία και να τρυπιούνται!!!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο στόμφος με τον οποίο επί καθημερινής βάσεως παρατίθενται ολοένα και πιο οργουελικές προτάσεις σχετικά με τα εμβόλια και τις απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους!

Το υλικό από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ δεν σταματά, καθώς μετά την εξωφρενική πρόταση για την χρέωση των ανεμβολίαστων στα δημόσια νοσοκομεία (Δείτε ΕΔΩ), ακολούθησε νέο σόου από τους ίδιους δημοσιογράφους.

Μιλώντας για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα covid-free μαγαζιά, οι δημοσιογράφοι Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου ανάπτυξαν έναν “αντίλογο” σχετικά με το πώς είναι δυνατόν να υποχρεωθούν οι εργαζόμενοι σε αυτές τις επιχειρήσεις να εμβολιαστούν.

Η κουβέντα πήγε γρήγορα στους εργαζόμενους του δημοσίου -ιδιαίτερα σε όσους βρίσκονται σε συχνή επαφή με τους πολίτες- τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και φυσικά τους δασκάλους.

«Θα πει η κυβέρνηση ότι όσοι δουλεύουν σε αυτά τα (covid-free) μαγαζιά θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. Είναι η κυβέρνηση. Δεν είναι θέμα υποχρέωσης. Είναι προϋπόθεση. Προϋπόθεση για να φτιάξει τα σουβλάκια είναι να είναι εμβολιασμένος».

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο δημοσιογράφοι πήραν τόση φόρα που άφησαν άφωνο έναν από τους πλέον «σκληροπυρηνικούς» ειδικούς, τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί