Ξεχάστε τους ανθρώπους: Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Νέα Τάξη (Βίντεο)

Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της τεχνολογίας, έχει επιφέρει δομικές αλλαγές στην κοινωνία των ανθρώπων.

Η καθημερινότητα του 2000 μ.χ δεν μοιάζει σε τίποτα με την καθημερινότητα του 2018 μ.χ. Μέσα σε μόλις 18 χρόνια, η ανθρωπότητα άλλαξε πρόσωπο.

Κάποτε φάνταζε απίθανο οι άνθρωποι να κρατάνε όλο τον κόσμο στα χέρια τους και όμως αυτό που κάποτε φάνταζε απίθανο, πλέον είναι κάτι φυσιολογικό. Με μια έξυπνη συσκευή ο καθένας μπορεί να συνδεθεί στον Παγκόσμιο Ιστό και να αλιεύσει πολλές πληροφορίες, είτε χρήσιμες είτε λιγότερο χρήσιμες.

Οι δραματικές αλλαγές της Παγκόσμιας (πλέον) κοινωνίας, δεν βρίσκουν σύμφωνους τους πάντες. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την εξέλιξη της τεχνολογίας και θα δείτε παρακάτω γιατί.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη σύντομα θα πάρει τα ινία. Οι άνθρωποι μοιραία θα παραγκωνιστούν διότι δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν τις ικανότητες των αυτόνομων μηχανών (ρομπότ). Αυτή η κατάσταση έχει γίνει φανερή εδώ και αρκετά χρόνια, με την αυτοματοποίηση των εργοστασίων αλλά τώρα θα αυτοματοποιηθούν στην κυριολεξία τα πάντα.

Πρόσφατα, ένα ρομπότ-οικοδόμος από την Γαλλία, κατάφερε να κτίσει με την βοήθεια ενός 3d εκτυπωτή, ένα σπίτι 95 τ.μ μέσα σε μόλις 54 ώρες.

Είναι αδύνατον οι άνθρωποι οικοδόμοι, να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τα ρομπότ, οπότε αυτοί οι άνθρωποι θα χάσουν τις δουλείες τους και οι μοναδικές δεξιότητες που έχουν, δεν θα έχουν καμία χρήση.

Το ίδιο θα συμβεί παντού, σε όλες τις δουλειές και σε όλες τις…εκφάνσεις της καθημερινότητας αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Οι άνθρωποι θα είναι απλοί και άπραγοι παρατηρητές.

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν ήδη, οι πόλεις αλλάζουν και η Παγκόσμια κοινωνία αλλάζει μέρα με την μέρα. Οι προβληματισμοί είναι σαφείς και έχουν βάση αλλά από μόνοι τους δεν αρκούν. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν διακαώς να ζήσουν σε μια κοινωνία αυτοματοποιημένη, χωρίς όμως να σκέφτονται τις συνέπειες.

Η Νέα Τάξη λοιπόν,ακολουθεί τον δρόμο της «ρομποτοποίησης» και η αλήθεια είναι, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συναντήσει ιδιαίτερες αντιδράσεις.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu