ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε με ποιο τρόπο, θα φιμώσουν τις ελεύθερες ΦΩΝΕΣ

Του Γιώργου Φαρμάκη

Οι αγωνιστές της διαδικτυακής Δικαιοσύνης, έπιασαν δουλειά. Στην γνωστότερη υπηρεσία για βίντεο στον πλανήτη, είναι πολύ πιθανό να μπούνε κάποια όρια ή και κάποιες απαγορεύσεις.

Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας, εντόπισαν κάποια μειονεκτήματα στην χρήση του Dislike. Θεωρούν ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανισότητα μεταξύ των Like και των Dislike και προσέξτε:

Έχουν προβληματιστεί, επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι απορρίπτουν με την αρνητική τους ψήφο, βίντεο τα οποία προωθούν τις «αρετές» της Παγκοσμιοποίησης.

Υπάρχει δηλαδή, μια ψηφιακή ιδεολογική σύγκρουση, ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν την πρόοδο όπως την έχουν οραματιστεί οι εκφραστές της Παγκοσμιοποίησης και ανάμεσα σε αυτούς που επιλέγουν να ακολουθούν τις παραδοσιακές αξίες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Verge (σελίδα που φιλοξενεί άρθρα σχετικά με την τεχνολογία), το κουμπί Dislike ίσως αλλάξει χαρακτήρα, γιατί η υπηρεσία βίντεο (Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ), θεωρεί ότι οι χρήστες το έχουν….μετατρέψει σε διαδικτυακό όπλο.

Καταλάβαμε όλοι τι θα συμβεί. Θεωρούν ότι υπάρχει Παγκόσμια Αφύπνιση και αυτό δεν τους αρέσει.

Για αυτό τον λόγο, ψάχνουν να βρουν τον τρόπο να φιμώσουν τον κόσμο, με έναν τρόπο Πολιτικά Ορθό, οπότε και Δημοκρατικό.

Ακολουθούν δύο παραδείγματα!

«Καλό» βίντεο, στο οποίο ο αφηγητής μιλάει για την κλιματική αλλαγή:

«Κακό» βίντεο, στο οποίο ο αφηγητής αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μας κυβερνάνε οι δυναμικές μειοψηφίες:

Photo Credits: Pexels.com

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...