• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Βίντεο: Απαράδεκτη προπαγάνδα κατά του Τραμπ, στην αμερικανική τηλεόραση – Το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα!

Βίντεο: Απαράδεκτη προπαγάνδα κατά του Τραμπ, στην αμερικανική τηλεόραση – Το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα!

Η ψυχαγωγική εκπομπή SNL του αμερικανικού δικτύου NBC, φιλοξένησε κάποιες γυναίκες, οι οποίες υποδύθηκαν τις εχθρούς του Τραμπ.

Υποτίθεται ότι απλά διακωμωδούσαν την κατάσταση που επικρατεί στο Κογκρέσο, αλλά είναι φανερό ότι για ακόμα μια φορά, στόχος ήταν η προσβολή της προσωπικότητας του Αμερικανού προέδρου, με άκομψο και απαράδεκτο τρόπο.

Εμφάνισαν τις Αριστερές Φεμινίστριες εχθρούς του Τραμπ, κάτι σαν ηρωίδες που παλεύουν για τα..Δικαιώματα όλων πλην των Αμερικανών φυσικά.

Είναι τόσο απαράδεκτη η προπαγάνδα της Νέας Τάξης, που πραγματικά είναι να απορεί κανείς, πως αυτού του είδους οι κινήσεις γίνονται γνωστές μέσω των ΜΜΕ. Ο κόσμος στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη, πλέον έχεις τρέψει την προσοχή του προς τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε για ποιο λόγο, οι άνθρωποι επιλέγουν να «παίρνουν» ενημέρωση από το διαδίκτυο:

Δίνουν θολοκουλτούρα στον λαό αλλά ο λαός (Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ), έχει προχωρήσει μπροστά και δεν δίνει σημασία. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Δεξιάς.

Σίγουρα θα θυμάστε την εποχή που στην Ελλάδα, χαριτολογώντας λέγανε μερικοί:

«Δεν είμαστε χαζοί σαν τα αμερικανάκια»

Η παραπάνω φράση δεν ισχύει. Δεν είναι αληθινή και η καλύτερη απόδειξη για αυτό, είναι ότι οι Αμερικανοί έχουν πρόεδρο τον Τραμπ και όχι την Κλίντον.

Ας γίνει παράδειγμα η Αμερική και για την…προοδευτική Ελλάδα. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο μας ενδιαφέρουν τόσο τα τεκταινόμενα των ΗΠΑ. Είμαστε μια χώρα-δορυφόρος και είτε το θέλουμε, είτε όχι ακολουθούμε τα χνάρια της υπερδύναμης.

Το ιδανικό θα ήταν, να ακολουθούσαμε τον δικό μας δρόμο αλλά αυτό μάλλον είναι κάτι ουτοπικό, δυστυχώς.

Photo:pexels

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...