Τρόμος!!! Έχουν την λύση έτοιμη… ΒΙΝΤΕΟ

Στη Κύπρο η αρχή;;;

Πρώτο θέμα στον Ελληνισμό αλλά και το Εξωτερικό έχει γίνει η εισβολή πολιτών σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό, από την οποία προήλθε ο τραυματισμός δώδεκα αστυνομικών που τραυματίστηκαν από τα επεισόδια της Κυριακής 17 Ιουλίου στην Κύπρο, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Επιπροσθέτως, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πέντε άτομα για τις επιθέσεις.

Ομάδα διαδηλωτών εξαπέλυσε επίθεση με κροτίδες και φωτιές στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Εκτεταμένες υλικές ζημιές προκλήθηκαν από τα επεισόδια στους εξωτερικούς χώρους του Προεδρικού Μεγάρου της Λευκωσίας, όπως έχετε διαβάσει εκτενώς στα άρθρα του el.gr!

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και το επεισόδιο αυτό θα είναι απαρχή και άλλων εξελίξεων.

Δυστυχώς, οι πολιτικοί σε Ελλάδα και Κύπρο εφαρμόζουν με το πιο ταχύ ρυθμό στον πλανήτη, δυστοπικά μέτρα κατά των ίδιων τους των πολιτών, με αφορμή ένα πειραματικό εμβόλιο, μετά το οποίο έχουν προκληθεί παρενέργειες, ακόμα και θανατηφόρες, ενώ κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι θα συμβεί μακροπρόθεσμα σε όσους το κάνουν. Παράλληλα, έχει επιβεβαιωθεί πως ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταφέρουν τον ιό.

Παρ’ όλα αυτά, η Αθήνα αποφάσισε να κλείσει το πιο γνωστό ελληνικό τουριστικό νησί στα πέρατα του πλανήτη, την Μύκονο, εκεί όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι εμβολιασμένοι. Παράλληλα, σε Ελλάδα και Κύπρο γίνεται διαχωρισμός ανθρώπων και επιβάλλονται υποχρεωτικοί εμβολιασμοί. Η αριστερόστροφη διεθνισστική λαίλαπα της Μεγάλης Επανεκκίνησης θερίζει τον Ελληνισμό (ΕΔΩ τι έχει συμβεί στην Ελλάδα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.)

Τα μέτρα είναι παράλογα και προκαλούν αντιδράσεις. Το χθεσινό περιστατικό στην Κύπρο όμως προμηνύει άλλου είδους καταστάσεις.

Είτε θα δώσει την ευκαιρία στο κράτος (στα κράτη) να επιβάλλουν ακόμα περισσότερα αστυνομικά μέτρα καταπάτησής της ελευθερίας είτε θα αποτελέσουν, σταδιακά, την απαρχή πρόκλησης χάους στους δρόμους των πόλεων, με τους ανθρώπους να ζητούν την αποπομπή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πολιτικών, δημοσιογράφων και κρατικών λειτουργών, τους οποίους θα θεωρήσουν υπεύθυνους για όλα αυτά που γίνονται και θα γίνουν!

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το σύστημα αναδιπλώνεται και προσφέρει κάτι άλλο ως εναλλακτική. Στις μέρες που διανύουμε, όλα δείχνουν πως αυτή η εναλλακτική θα είναι παγκόσμια. Άλλωστε το el.gr, σας έχει μεταδώσει πως, την ώρα που διαλύονται τα πάντα, υπάρχει ήδη η προοπτική ενός παγκοσμίου κοινοβουλίου, το οποίο ίσως αντικαταστήσει τα εθνικά. Και αν ακόμα και τότε δεν επέλθει «λύση» και το χάος αυξάνεται μαζί με την οργή, μία παγκόσμια, φαινομενικά ριζοσπαστική, ηγεσία θα φέρει εκ των πραγμάτων δικτατορία ως αντάλλαγμα στο να έχει κάποιος τα απαραίτητα για να ζήσει αλλά και ασφάλεια απέναντι στο χάος που θα επικρατεί.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία…

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί