• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τώρα φοράς μάσκα! Τώρα όχι! Η απόλυτη παράνοια «ζωντανά» στον «αέρα» – ΒΙΝΤΕΟ

Τώρα φοράς μάσκα! Τώρα όχι! Η απόλυτη παράνοια «ζωντανά» στον «αέρα» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε λίγο η «μπάλα» θα χαθεί μια και καλή...

Η κάμερα τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκε στην Νέα Σμύρνη, καταγράφοντας την πρεμιέρα των γυμναστηρίων με μέτρα (ΕΔΩ αναλυτικά τι ισχύει).

Στην εκπομπή μίλησε ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, με τον έναν δημοσιογράφο να παρατηρεί ότι άτομα δεν φορούσαν μάσκα.

«Να έχουμε όλοι μια καλή αρχή, γιατί εφτά μήνες που ήμασταν κλειστοί φτάσαμε στα όριά μας. Το γυμναστήριό μας έχει εξωτερικούς χώρους, και μπορούμε να βγάζουμε όργανα έξω. Στο γυμναστήριο πρέπει αν μπαίνει κάποιος με ποδονάρια, κυρίως αν έρχεται για να ενημερωθεί και όχι κατά τη διάρκεια της άσκησης. Στο εσωτερικό υπάρχουν αποστάσεις και σήματα κάτω στο πάτωμα. Οι γυμναστές που δουλεύουν ελέγχουν αν τηρούνται οι αποστάσεις», είπε ο ιδιοκτήτης.

«Όταν κάνει κάποιος μια άσκηση αερόβια, επιτρέπεται να μη φοράει μάσκα, γιατί ανεβάζει παλμούς. Ο ωφέλιμος χώρος του γυμναστηρίου είναι 150 τετραγωνικά. Όσοι αθλούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα, και για το χώρο μας είναι μέχρι 6 άτομα. Τα βάρη είναι μια πιο στατική άσκηση. Εκεί πρέπει να φοράμε μάσκα γιατί οι παλμοί δεν ανεβαίνουν όπως στην αερόβια άσκηση», εξήγησε με την κάμερα να δείχνει γυναίκα να μην φοράει μάσκα, καθώς κάνει αερόβια άσκηση και να την βάζει, όταν κάνει βάρη, ενώ όλοι έχουν κάνει self test!!!

Απόλυτη παράνοια!

«Μέχρι να υπάρχει ανοσία θα ζητάμε από τους πάντες οποιοδήποτε πιστοποιητικό υπάρχει για την υγεία τους. Όσοι βρίσκονται στο γυμναστήριο έχουν κάνει self-test, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι. Επίσης λειτουργούμε με ραντεβού, ξέρουμε κάθε ώρα ποιος είναι στο γυμναστήριο», τόνισε κλείνοντας ο ιδιοκτήτης με το κερασάκι να μπαίνει στην τούρτα:

Η δημοσιογράφος ξεκινά διάδρομο και σε μια στιγμή λέει «έσκασα» και βγάζει την μάσκα, όπως υπαγορεύεται, όταν ανεβάζει κανείς παλμούς. Νωρίτερα είχε δώσει το μικρόφωνο να το κρατάει ο γυμναστής. Από εκεί δεν κολλάει ο κορωνοϊός;;;

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ: