Το τατουάζ στην υπηρεσία του χαράγματος

Όλοι έτρεξαν να κάνουν τατουάζ της Domino's pizza για να έχουν δωρεάν πίτσες για έναν χρόνο!

Πανζουρλισμός έγινε στη Ρωσία όταν η εταιρία Domino’s pizza αποφάσισε να χαρίσει δωρεάν πίτσα για τα επόμενα 100 χρόνια, σε όποιον κάνει τατουάζ με το σήμα της.
Η Domino’s Pizza, απευθύνθηκε στο κοινό της Ρωσίας, προσφέροντας 100 πίτσες το χρόνο για τα επόμενα 100 χρόνια, με το εξής μήνυμα:
«Καθίστε κάτω σας παρακαλούμε. Τα νέα μπορεί να σας σοκάρουν… Κάθε ένας που θα κάνει ένα τατουάζ με το σήμα μας θα πάρει ένα πιστοποιητικό για δωρεάν πίτσα για 100 χρόνια!».

Οι όροι της εταιρείας, για τους χρήστες που θα συμμετείχαν, ήταν οι εξής:
1. Να κάνουν τατουάζ με το σήμα της Domino’s Pizza σε ορατό σημείο του σώματος
2. Να ποστάρουν φωτογραφία με το τατουάζ στο σώμα τους στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #dominosnavsegda και
3. Να πάρουν ένα πιστοποιητικό που θα τους επιτρέπει να παίρνουν δωρεάν 100 πίτσες το χρόνο για 100 χρόνια.

Οι μετέχοντες θα έπρεπε να υποβάλλουν τις φωτογραφίες μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018 και η ανακοίνωση διευκρίνιζε ότι θα γινόταν πιστοποίηση της αυθεντικότητας των τατουάζ.

Έγινε πραγματικά χαμός, καθώς τα ρωσικά κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με φωτογραφίες από τατουάζ εκατοντάδων ανθρώπων που ήθελαν τη δωρεάν πίτσα.
Οι αναρτήσεις φωτογραφιών ήταν εκατοντάδες και η Domino’s αναγκάστηκε να θέσει πιο αυστηρούς όρους, διευκρινίζοντας ότι μόνον «οι πρώτοι 350 άνθρωποι» που πόσταραν φωτογραφίες με τα τατουάζ στα κοινωνικά δίκτυα θα λάμβαναν δωρεάν γεύματα, ενώ προειδοποίησε ότι ενώ τα τατουάζ θα μπορούσαν να έχουν οποιοδήποτε χρώμα, το μέγεθός τους θα έπρεπε να έχουν μήκος τουλάχιστον 2 εκατοστών.

Η εταιρία κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που διευκρίνιζε ποια θεωρούσε «ορατά σημεία του σώματος» στα οποία θα έπρεπε οι χρήστες να κάνουν το τατουάζ. Όμως και πάλι ο κόσμος δεν πτοήθηκε, με αποτέλεσμα η Domino’s να διακόψει το διαγωνισμό, ανακοινώνοντας ότι καλύφθηκαν οι 350 συμμετοχές.

«Φίλοι μας, έχουμε ήδη 350 συμμετέχοντες. Δεν δεχόμαστε νέα τατουάζ. Εάν είστε ήδη σε στούντιο με τατουάζ και κάνετε ένα θα μπείτε στη λίστα των συμμετεχόντων. Αλλά περιμένουμε τις φωτογραφίες σας πριν τις 12. Για όσους θα κάνουν τατουάζ αργότερα, θα σας συνιστούσαμε να ακυρώσετε το ραντεβού, καθώς δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να σας συμπεριλάβουμε», έγραψε η εταιρεία στη σελίδα της στο Facebook.
Οι Ρώσοι όμως συνέχισαν να κάνουν τατουάζ! Μόνο στο Instagram έγιναν πάνω από 80 αναρτήσεις μετά την ανακοίνωση του τερματισμού της καμπάνιας, ενώ περισσότερες έγιναν στο facebook και το VKontakte.

Η εταιρεία αποφάσισε να απαντήσει σε χρήστες που συνέχισαν να ποστάρουν, ενημερώνοντάς τους ότι θα επικοινωνήσει μαζί τους προσωπικά για να κανονίσουν τα βραβεία τους.
Αν αυτός ο χαμός γίνεται σήμερα, φανταστείτε τι έχει να γίνει αν σε περίοδο πείνας ή πολέμου, τότε που υπάρχει έλλειψη φαγητού έρθει μια ανώτερη εξουσία που δίνει σε όλους ασφάλεια και τροφή αν πάρουν πάνω στο σώμα τους το λεγόμενο χάραγμα, είτε ως τσιπάκι, είτε ως τατουάς, είτε ως εμφύτευμα, είτε οτιδήποτε! Ο κόσμος έχει ήδη εκπαιδευτεί σαν το κοπάδι να τρέχει πίσω από κάθε είδους παρότρυνση και να την πραγματοποιεί ακόμα και για μια δωρεάν πίτσα!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu