• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το μήνυμα της Μισέλ Ομπάμα στους ψηφοφόρους: Γι’ αυτό επικρατεί το «όλοι ίδιοι είναι» – Διαδώστε την αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μήνυμα της Μισέλ Ομπάμα στους ψηφοφόρους: Γι’ αυτό επικρατεί το «όλοι ίδιοι είναι» – Διαδώστε την αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σύστημα αρέσκεται στο να να περιτριγυρίζεται από ψηφοφόρους χαζούς, προκειμένου να επιλέγουν το χειρότερο δυνατό για να τους κυβερνήσει.

Την ώρα που το τέλειο, δυστυχώς, δεν υπάρχει, οι ψηφοφόροι πρέπει να είναι σε θέση να επιλέγουν τουλάχιστον κόμματα που προτάσσουν την ενίσχυση της υγιούς, εγχώριας, ιδιωτικής πρωτοβουλίας, προκειμένου να ενισχύεται η αγορά εργασίας και η δημιουργικότητα, από το να τους επιβάλλεται πολιτική υπέρογκης φορολογίας και επιδομάτων φτωχοποίησης.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ μείωσε τους φόρους, δημιουργώντας εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας. Κατά αυτόν τον τρόπο ανόρθωσε την αμερικανική οικονομία, η οποία υπέμεινε τα μύρια όσα εξαιτίας της αριστερόστροφης πολιτικής Ομπάμα.

Ο αμερικανικός λαός σκέφτηκε σοφά και αποφάσισε.

Αυτό δεν άρεσε στο Βαθύ Κράτος, το οποίο βρήκε την… «λύση».

Έστειλε την Μισέλ Ομπάμα, γυναίκα του πρώην Αμερικανού Προέδρου των ΗΠΑ, να προτρέψει τους ανθρώπους πως δεν χρειάζεται να «γνωρίζουν τίποτα για τίποτα» για να ψηφίσουν.

Μιλώντας την Δευτέρα στο Λας Βέγκας, παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου, ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Η ψήφος δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο φανταχτερό πτυχίο για να μπορείς να ψηφίσεις. Δεν χρειάζεται να διαβάζεις κάθε μέρα τις ειδήσεις για να ψηφίσεις.

Ξέρεις τι χρειάζεσαι για να ψηφίσεις; Χρειάζεται να είσαι πολίτης, να έχεις απόψεις για τα θέματα της κοινότητάς σου ( της κομμούνας σου –community). Αυτό χρειάζεται για να ψηφίσεις».

«Ψηφίζω από τα 18 μου και, πιστέψτε με, δεν ήξερα τίποτα για τίποτα σε αυτή την ηλικία. Σωστά;», προσέθεσε, σηκώνοντας τα χέρια της ψηλά.

«Όλοι οι νέοι οι άνθρωποι να ξέρετε πως έχετε φωνή. Έχετε άποψη για ό,τι συμβαίνει και αυτό σας καθιστά έτοιμους να ψηφίσετε», τόνισε.

Άρα λοιπόν, σύμφωνα με την πολυδιαφημισμένη, Μισέλ Ομπάμα, για να ψηφίσεις δεν χρειάζεται να είσαι ενημερωμένος ή μορφωμένος, αλλά να περιορίζεσαι στα θέματα που αφορούν την γειτονιά σου, το σπίτι σου ή να είσαι απλά νέος και να ξέρεις την τύφλα σου.

Μπορείς να ψηφίσεις.

Κατά αυτόν τον τρόπο οι ψηφοφόροι, χωρίς γνώση και κατάρτιση, θα «τρώνε» τα άχυρα που τους πετάνε συγκεκριμένοι πολιτικοί, οι οποίοι τους «χαϊδεύουν τα αυτιά, και μόλις απογοητευτούν θα λένε πως όλοι είναι ίδιοι, αρνούμενοι να παραδεχτούν η μη μπορώντας να αναγνωρίσουν το λάθος τους.

Στην Ελλάδα δεν λένε πολλοί άλλωστε, «δεν ενημερώνομαι πια, όλοι ίδιοι είναι»;

Τα σχόλια δικά σας!

Ακούστε από το 14.51 στα Αγγλικά: