Το ίδιο έργο! Η ομοιότητα τρομάζει – ΒΙΝΤΕΟ

Για πόσο ακόμα θα γίνονται όλα αυτά πιστευτά;

Οι ομοιότητες τρομάζουν!

Τόσο στις ΗΠΑ του διεθνιστή Μπάιντεν, όσο και στην Ελλάδα των ειδικών», δίνεται η ίδια υπόσχεση: «Αν τηρήσετε τα μέτρα, τότε…».

Στην Ελλάδα βάζουν μπροστά το «Πάσχα στο χωριό» και το αρνί στην σούβλα, στην Αμερική την Ημέρα Ανεξαρτησίας και τα μπάρμπεκιου.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο του διάγγελμα ως πρόεδρος, ο Μπάιντεν είπε ότι θα διατάξει τις Πολιτείες να κάνουν όλους τους εμβολιασμούς των ενηλίκων που θέλουν έως την 1η Μαΐου.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος Μπάιντεν υπογράμμισε μια σημαντική ημερομηνία στο ημερολόγιο για το πότε θα μπορούσαν να συναντηθούν ξανά μικρές ομάδες ανθρώπων, με προϋπόθεση την τήρηση των μέτρων και τα εμβόλια.

«Εάν το κάνουμε μαζί, έως τις 4 Ιουλίου, υπάρχει πιθανότητα (σ.σ. όχι σίγουρα), εσείς, η οικογένεια και οι φίλοι σας να συναντηθείτε στην αυλή σας ή στην γειτονιά σας και να κάνετε μαγειρική ή μπάρμπεκιου, γιορτάζοντας την Ημέρα της Ανεξαρτησίας», δήλωσε ο  Μπάιντεν. Πρόσθεσε ότι η χώρα θα είναι σε θέση όχι μόνο να γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας αλλά και την «ανεξαρτησία από αυτόν τον ιό».

Στην Ελλάδα, γίνεται λόγος για μεγάλο πόθο των Ελλήνων, να γιορτάσουν την Ανάσταση.

Σε σχετική ερώτηση απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Το Πάσχα θα πάμε στα χωριά μας;» ρωτήθηκε η κα Πελώνη, για να απαντήσει πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για το Πάσχα. Θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των δεδομένων», τόνισε, λίγο πιο ψυχρά αλλά στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μπάιντεν: ΙΣΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ!

Οι «ειδικοί», ως δεύτερη φωνή της κυβέρνησης βέβαια έχουν κατά καιρό υποσχεθεί πως αν τηρήσουμε τα μέτρα, τότε θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό. Οι ομοιότητες με τις ΗΠΑ «τρομάζουν» και μάλλον πρόκειται για φρούδες υποσχέσεις, την ώρα που μέλη της επιτροπής πηδάνε από το καράβι και λένε πως έχουν κουραστεί και πως τόσο καιρό είχαν πάρει λάθος αποφάσεις.

Πόσο ακόμα θα πιστεύουν οι λαοί τις υποσχέσεις τους;;;