• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το el αποκαλύπτει: Τι μαθαίνουν στα παιδάκια – Πάθαμε ΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

Το el αποκαλύπτει: Τι μαθαίνουν στα παιδάκια – Πάθαμε ΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Απερίγραπτη κατάντια στην Αυστραλία. Οι λέξεις μάλλον δεν είναι ικανές να περιγράψουν την κατάσταση.

Βιβλίο που κυκλοφορεί στην Αυστραλία περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα μικρό παιδί που αλλάζει το φύλο του αλλά και τις..ανησυχίες που έχουν γενικότερα τα παιδιά……….

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Άνθρωποι που διάβασαν όλο ή κάποια σημεία από το βιβλίο, επισημαίνουν ότι υπάρχει περιγραφή, η οποία αφορά το σεξ σε πάρα πολύ μικρή ηλικία………………………… Υπάρχει άτομο που στο βιβλίο περιγράφει μια συγκεκριμένη σεξουαλική εμπειρία που είχε, όταν ήταν………. 6 χρονών.

Δεν πάμε καλά. Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια, για να μην μπούμε τίποτα χειρότερο. Η αρρώστια της εποχής αυτής είναι φανερή και είναι ψυχοσωματική. Αν μπορούμε να το πούμε απλά αρρώστια το συγκεκριμένο γεγονός.

Όπως καταλάβατε, οι παραπάνω αποκαλύψεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Σας αφήνουμε να δείτε τι πόσταραν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κάποιοι χρήστες:

Το 2015 αυτό το βιβλίο ήταν πολύ δημοφιλές, ενώ φιγουράρει στην 22η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία της εφηβικής σεξουαλικής ζωής, στο Amazon, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ RT.

Το el αποκαλύπτει το τι συμβαίνει πραγματικά, σε όλο τον πλανήτη. Ζούμε σε μια άσχημη εποχή. Τα πράγματα που βλέπουμε να συμβαίνουν είναι απίστευτα και έχουμε να δούμε ακόμα χειρότερα.

Το βιβλίο που περιγράφει τις σεξουαλικές εμπειρίες ατόμου, όταν ήταν μόλις 6 χρονών, μας προκαλεί ΣΟΚ!!!!!! Το συγκεκριμένο βιβλίο το διαβάζουν μικρά παιδιά που.. αλλάζουν το φύλο τους αλλά και έφηβοι οι οποίοι έχουν ανησυχίες!

photo:pexels