Το εφιαλτικό μέλλον στο οποίο μας οδηγούν οι παγκοσμιοποιητές

Όλα όσα ζούμε αποτελούν το προοίμιο, του ερχομού της μεγαλύτερης -ίσως- χούντας όλων των εποχών.

Όπως προέβλεπε το σχέδιό τους, προπαγάνδισαν και εκπαίδευσαν με κάθε τρόπο τους πάντες για το πόσο καλή είναι η ιδεολογία του κομμουνισμού, της αριστεράς και όσα αυτή συνεπάγεται για τις ζωές μας και τον πλανήτη.

Σταδιακά φτωχοποίησαν τους λαούς και κατέστρεψαν την λεγόμενη μεσαία αστική τάξη με δυσβάσταχτους φόρους, πείθοντάς τους, πως για όλα τα στραβά του τόπου τους, φταίνε οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που οι ίδιοι επέλεξαν.

Η φτώχεια, η ανέχεια, η εξαθλίωση, η πείνα, τα προβλήματα με τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες, η εγκληματικότητα, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι όποιες εξουσίες και αυθαίρετες δράσεις των θρησκειών, τα κοινωνικά προβλήματα, οι άδικοι νόμοι, θα αναγκάσουν σύντομα τους πάντες, να ζητήσουν με μια φωνή, να έρθει κάποιος να δώσει τη λύση σε όλο αυτό το χάος, που φυσικά οι ίδιοι οι παγκοσμοιοποιητές εντέχνως δημιούργησαν.

Το σχέδιο τους προχωράει με γοργούς ρυθμούς και στις μέρες μας φαίνεται πως θα ζήσουμε την κορύφωσή του.

Έτσι, όπως δόθηκαν όλα τα προβλήματα, όπως λέει ανέκαθεν ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, θα εμφανίσουν σύντομα και τη λύση που την έχουν ήδη έτοιμη. Η λύση θα είναι μια παγκόσμια αριστερή χούντα, την οποία ήδη ετοιμάζουν, πάντα για το…καλό μας. Ένα σύστημα μέσα στο οποίο όλοι οι λαοί θα σπεύσουν απόλυτα δουλικά να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαΐ και μια δήθεν ασφάλεια, με αντάλλαγμα την πλήρη υποταγή τους στον παγκόσμιο δικτάτορα της αριστερής αυτής χούντας, που δεν θα είναι άλλος από τον λεγόμενο Αντίχριστο (αυτό όσοι θέλουν το δέχονται.)

Για να έχει κανείς πρόσβαση σε αυτήν την παγκόσμια κοινωνία θα πρέπει να δεχτεί ελεύθερα, να πάρει πάνω στο σώμα του, είτε κάποιου είδους τσιπάκι , είτε ένα ψηφιακό τατουάζ, είτε μια σφραγίδα, κάτι εν πάση περιπτώσει που θα δηλώνει ότι ανήκει στο παγκόσμιο αυτό κράτος.
Αυτό, αποδίδεται με τον όρο “χάραγμα”, στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, μέσα από την οποία ο ευαγγελιστής Ιωάννης μας προειδοποιεί να μην πάρουμε αυτό το χάραγμα, σε ότι μορφή κι αν το δώσουν οι παγκοσμιοποιητές. Να μην υποταχθούμε δηλαδή στον παγκόσμιο δικτάτορα (τον Αντίχριστο) με όποιες συνέπειες κι αν έχει αυτό για εμάς.

Μπορεί τα περί Αντιχρίστου να φαντάζουν παραμύθια σε πολλούς, ωστόσο δείτε τι συμβαίνει γύρω σας και αναλογισθείτε τι έρχεται.

Αποκάλυψη Ιωάννου. Κεφ 13 στίχος 16-18 (Απόδοση στη νεοελληνική.)

16 Και θα κάνει σ’ όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους.

17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι.

Δείτε πως τα τσιράκια των παγκοσμιοποιητών, ομολογούν προπαγανδιστικά από το οικονομικό φόρουμ του Davos, το τι ακολουθεί παγκόσμια. Το βίντεο που ακολουθεί φτιάχτηκε το 2017.

Ακούστε πως όλα όσα ζούμε σήμερα και όσα φαίνεται πως θα ζήσουμε στο προσεχές μέλλον, τα γνώριζε και τα είχε πει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος από το 2002, προειδοποιώντας μας για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σας ακούγονται μήπως όλα αυτά παρατραβηγμένα; Ακούστε τι έλεγε ο Πατήρ Σάββας Αχιλλέως πριν περίπου 20 χρόνια.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΕΛ Ηunter 888

  • 192
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...