• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Το απίστευτο σκίτσο για την Εθνική Γαλλίας – Αυτά ειπώθηκαν για την Ελλάδα – Τι συμβαίνει με απλά λόγια (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο σκίτσο για την Εθνική Γαλλίας – Αυτά ειπώθηκαν για την Ελλάδα – Τι συμβαίνει με απλά λόγια (ΦΩΤΟ)

Η προπαγάνδα στο «πιάτο»σας!
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Λίγο πριν τον πρόσφατο τελικό του μουντιάλ στην Ρωσία, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τα υποτιθέμενα ρατσιστικά σχόλια που έκανε ο πρώην προπονητής της Κροατίας Ιγκόρ Στίματς σε σχέση με την καταγωγή των Γάλλων ποδοσφαιριστών.

«Αναρωτιέμαι αν κανείς ξέρει κόντρα σε ποιόν παίζουμε στον τελικό» απαριθμώντας 13 ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας, οι οποίοι έχουν ρίζες από την αφρικανική ήπειρο. Τέλος σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε τη γαλλική δημοκρατία και την αφρικανική ήπειρο. Ένα δισεκατομμύριο κόντρα σε 4 εκατομμύρια», πρόσθεσε, παραθέτοντας την λίστα με τους Γάλλους παίκτες και τις σημαίες από τις χώρες καταγωγής τους.

Ο προπονητής της Κροατίας μαζί με άλλους παρατηρητικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου αλλά και άλλους χαρακτηρίστηκαν ρατσιστές.

Ωστόσο, τα ίδια μέσα ενημέρωσης που τους χαρακτήρισαν έτσι παρουσίασαν μετά την νίκη της Γαλλίας ως νίκη της Αφρικής και των μεταναστών!!!!

«Συνολικά, το 78,3% του ρόστερ της Εθνικής Γαλλίας, δηλαδή 17 από τους 23 ποδοσφαιριστές, αποτελείται από παιδιά μεταναστών», έγραψαν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Και συνεχίζουν για άλλες ομάδες: Το 47.8% της ομάδας του Βελγίου αποτελείτο από γιους μεταναστών, με τους μετανάστες να αποτελούν το 12.1% του πληθυσμού της χώρας! (…)

Άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που βρέθηκαν στο Μουντιάλ, η Πορτογαλία και η Ελβετία είχαν εξίσου ανάλογη εικόνα. Παιδιά μεταναστών αποτελούν το 78.3% των Τρικολόρ και είναι αυτοί που εκτόξευσαν την ομάδα, όταν το σύνολο των μεταναστών στη χώρα αγγίζει το 7%.

Δείτε μάλιστα το σκίτσο με μια βάρκα παράνομων μεταναστών να παραδίδει το παγκόσμιο κύπελλο στην Γαλλία.

Τίτλοι όπως: «Η στέψη της Γαλλίας, ο θρίαμβος των  μεταναστών», «Τα παιδιά μεταναστών ένωσαν όλη την Γαλλία», «Η Γαλλία νίκησε και τον ρατσισμό», «στόλισαν» τα άρθρα ευρωπαϊκών ΜΜΕ.

Ο τίτλος της Paris Match το είπε πιο ξεκάθαρα: «Η Αφρική είναι επίσης παγκόσμια πρωταθλήτρια του ποδοσφαίρου»!

Ελλάδα

Στην Ελλάδα αυτό που ειπώθηκε σε δελτία ειδήσεων είναι πως οι «κοινωνίες πλέον είναι πολυφυλετικές και πολυπολιτισμικές και αυτό αντικατοπτρίζεται στις εθνικές ομάδες».

Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους! Ακόμα τουλάχιστον.

Οι χώρες που έχουν πολλούς Αφρικανούς στο ρόστερ τους είναι, χώρες αποικιακές. Υπάρχει προσπάθεια δημιουργίας πολυφυλετικών κοινωνιών, πχ σε Ελλάδα, Ιταλία ή Ισπανία αλλά αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί.

Εν κατακλείδι:

Όποιος παρατηρεί με ανησυχία πως ομάδες όπως η Γαλλία αποτελούνται κυρίως από Αφρικανικής καταγωγής παίκτες, λαμβάνει ταμπέλα «ρατσισμού».

Όποιος πανηγυρίζει για το γεγονός αυτό αποθεώνεται.

Στόχος: Η «μόδα» της Γαλλίας να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη και οι μη αποικιακές χώρες να ενσωματώσουν τα κύματα «παράνομων μεταναστών» που κατακλύζουν την Ευρώπη, δημιουργώντας έτσι μια τεράστια πολυπολιτισμική, πολυφυλετική, διαθρησκειακή ευρωπαϊκή κοινωνία με έναν τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς: εκείνον της αχαλίνωτης παγκοσμιοποίησης.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu