• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι έγινε κατά τους χθεσινούς “εορτασμούς” – Τριγμοί, κόντρες και χαμόγελα (Βίντεο)

Τι έγινε κατά τους χθεσινούς “εορτασμούς” – Τριγμοί, κόντρες και χαμόγελα (Βίντεο)

Εχθές ο ΠτΔ, ο πρωθυπουργός, η Αντιπολίτευση και η συμπολίτευση γιόρτασαν τα 45 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Τα χαμόγελα ακόμα και μεταξύ πολιτικών αντιπάλων, ήταν πολλά. Είδαμε την θερμή χειραψία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Μέρα25 Γιάνη Βαρουφάκη. Τα φλας των δημοσιογράφων άστραψαν όταν οι πρώην συνεργάτες “ήρθαν” κοντά.

Αρκετοί μάλιστα είπαν ότι οι κύριοι Τσίπρας και Βαρουφάκης αντάλλαξαν μια ψυχρή χειραψία, κάτι το οποίο δεν φάνηκε. Οι δύο άνδρες έχουν φάνηκε ότι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Τι συνέβη εχθές: Εκτός από τα χαμόγελα και τις χειραψίες για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είχαμε και ένα άλλο νέο. Η επιτροπή Δεοντολογίας γνωμοδότησε ότι πρέπει να γίνει η άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, για την υπόθεση της παράνομης ηχογράφησης του κεντρικού τραπεζίτη. Η Βουλή πήρε φωτιά και υπήρξαν πολλές στιγμές έντασης ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στους βουλευτές της ΝΔ.

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη στο facebook: «Πολιτικός ρεβανσισμός-πολιτική δειλία-προαποφασισμένη και οργανωμένη διαδικασία .
Κρατάνε φανάρι το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση.

Δεν τολμούν να φτιάξουν προανακριτική για να ειναι εν κρυπτώ απ το λαό αυτά που θα πω.

“ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ”.

Ραντεβού στην ολομέλεια που θα ψηφιστεί με ονομαστική ψηφοφορία η άρση ασυλίας μου (που είχε ήδη αποφασιστεί για Τετάρτη 31 Ιουλιου απο χτες πριν καν συνεδριάσει η επιτροπή Δεοντολογιας της Βουλης σήμερα !!)

ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΑ».

Δείτε την ανάρτηση:

Τα σχόλια δικά σας!

Photo:pexels