• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι άλλο θα κάνουν; Έστησαν εμβολιαστικό κέντρο σε…στριπτιτζάδικο! – BINTEO

Τι άλλο θα κάνουν; Έστησαν εμβολιαστικό κέντρο σε…στριπτιτζάδικο! – BINTEO

Φορώντας ένα σέξι κουστούμι Γαλλίδας καμαριέρας και ψηλοτάκουνα, η εξωτική χορεύτρια ΤζοΤζο Χάμερ περίμενε υπομονετικά να της κάνουν το εμβόλιο για κορονοϊό, σε ένα κέντρο εμβολιασμού που στήθηκε σε ένα στριπτιτζάδικο στο Λας Βέγκας.


Όταν ήρθε η σειρά της, η στριπτιζέζ έκατσε στην καρέκλα κρατώντας ένα φτερό ξεσκονίσματος που συμπλήρωνε την αισθησιακή στολή της, ενώ μια νοσοκόμα της έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

“Αυτή ήταν η πιο τρελή εμπειρία που είχα ποτέ στο Λας Βέγκας” δήλωσε η χορεύτρια για τον εμβολιασμό της στο στριπτιτζάδικο Larry Flynt’s Hustler Club.

Το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης ήταν ένα από τα πιο αντισυμβατικά εμβολιαστικά κέντρα στις ΗΠΑ, αλλά καθώς η αμερικανική κυβέρνηση βλέπει τη ζήτηση για τα εμβόλια του κορονοϊού να μειώνεται, θέλησε μ’ αυτόν τον τρόπο να βρει ευφάνταστους τρόπους να κάνει τους ανθρώπους να ενδιαφερθούν και να πάνε να εμβολιαστούν.

Ακόμα και σ’ ένα στριπτιτζάδικο, όπως το Larry Flynt’s Hustler Club, στο Λας Βέγκας.

“Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος να απευθυνθούμε στους πολίτες για να έρθουν να εμβολιαστούν” σχολίασε στο AP η Τζοάν Ρουρίπερ, επικεφαλής νοσηλεύτρια στην υγειονομική περιφέρεια της Νότιας Νεβάδας, που είχε την εν λόγω εμβολιαστική κλινική υπό την εποπτεία της.

“Ίσως προσελκύσει κάποιους ανθρώπους που θα τους αρέσει η πρωτοτυπία της πρωτοβουλίας” συνέχισε η Ρουρίπερ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εμβολιαστικό κέντρο στο στριπτιτζάδικο λειτούργησε για αρκετές ώρες το βράδυ της Παρασκευή 21 Μάη, κάνοντας το εμβόλιο για τον κορονοϊό σε περίπου 100 ανθρώπους, προτού το κέντρο διασκέδασης ανοίξει τις πόρτες του για το συνηθισμένο σόου.

Αρκετοί εργαζόμενοι στο μαγαζί, συμπεριλαμβανομένης και της Χάμερ-χορεύτρια στριπτίζ, εμβολιάστηκαν μαζί με πελάτες του κέντρου διασκέδασης.
Κάποιοι από τους ανθρώπους που εμβολιάστηκαν δήλωσαν ότι γενικά ήταν απρόθυμοι να κάνουν το εμβόλιο, αλλά η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου για να στηθεί το εμβολιαστικό κέντρο ήταν που τελικά τους έκανε να πάρουν την απόφαση.

“Σκόπευα να περιμένω, σας το λέω αυτό” λέει ένας από τους πελάτες που πείστηκε να κάνει το εμβόλιο στο στριπτιτζάδικο.

(Sputniknews)