• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θα τους ψηφίσουν; Η «Δημοκρατία των αχρήστων» δρομολογεί το τελικό στάδιο των παγκόσμιων γεγονότων (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τους ψηφίσουν; Η «Δημοκρατία των αχρήστων» δρομολογεί το τελικό στάδιο των παγκόσμιων γεγονότων (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον δεν μας εκπλήσσει τίποτα.

Όποιος θέλει γίνεται πολιτικός. Η δημοκρατία των αχρήστων σε όλο της το μεγαλείο.

Η ράπερ Cardi B, η οποία σε βιντεοκλίπ συνδυάζει την αναρχία με το Ισλάμ, ξεκίνησε να έχει πολιτικές ανησυχίες και θεωρεί πως «μερικά χρόνια στο σχολείο» αρκούν, προκειμένου να εκλεγεί και να αναλάβει κάποιος ευθύνες στο Κογκρέσο.

Η πρώην στρίπερ ανήρτησε στο Twitter πως θέλει να γίνει πολιτικός επειδή «αγαπά την διακυβέρνηση».

«Σκέφτομαι πως θέλω να γίνω πολιτικός, Αγαπώ την διακυβέρνηση, παρά το ότι διαφωνώ με την Κυβέρνηση. Αισθάνομαι πως αν γυρίσω στο σχολείο και συγκεντρωθώ, θα μπορέσω να γίνω μέλος του Κογκρέσου (σ.σ. Βουλή των Αντιπροσώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες). Εγώ το ψοφίμι, έχω τοοόσες ιδέες που έχουν νόημα. Χρειάζομαι μόνο ένα-δυο χρόνια στο σχολείο και θα ταρακουνήσω το τραπέζι», έγραψε, μεταξύ άλλων.

Εμπρός λοιπόν, ψηφίστε την. Μην το γελάτε! Ξέρετε πόσοι θα την επιλέξουν να τους εκπροσωπήσει. Ήδη και στην Ελλάδα, δεν ζούμε παρόμοιες καταστάσεις;

Το θέμα, παρά το «βαρομετρικό χαμηλό» του επιπέδου είναι σοβαρό, καθώς όλο και περισσότεροι «τυχάρπαστοι» εκλέγονται σε εθνικά και διεθνή κοινοβούλια.

Η ποιότητα «σέρνεται», ο κόσμος δυσφορεί και ως εκ τούτου μία παγκόσμια εξουσία θα εμφανιστεί σε όλους, προκειμένου να αποδώσει «λύσεις» και… «σοβαρότητα» στην διακυβέρνηση του πλανήτη. Όλα είναι σχετικά βέβαια.

Η ιδεολογία που εξαπλώνεται πάντως είναι εκείνη του χάους και του φανατισμού, όπως αποτυπώνονται στο βιντεοκλίπ της επίδοξης βουλευτίνας του αμερικανικού «έθνους».

Αναρχία, χάος και Ισλάμ, ώστε η όποια παγκόσμια εξουσία (παγκοσμιοποίηση) να προσφέρει «τάξη και ασφάλεια» στα απογοητευμένα πλήθη.

ΦΩΤΟ UNSPLASH