• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τεράστια «αντίσταση»! Προπονητής δεν δέχεται το προεδρικό μετάλλιο ελευθερίας λόγω όσων έγιναν στο Καπιτώλιο

Τεράστια «αντίσταση»! Προπονητής δεν δέχεται το προεδρικό μετάλλιο ελευθερίας λόγω όσων έγιναν στο Καπιτώλιο

Η αριστερή θολοκουλτούρα «χτυπά» και τον αθλητισμό.

Ο Μπέλιχικ, θεωρείται ευρέως ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του NFL και δήλωσε ότι είχε λάβει την απόφαση να μην παραλάβει το μετάλλιο μετά από την εισβολή στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα.


Ο Τραμπ ήταν έτοιμος να ανακοινώσει το βραβείο του Μπέλιχικ αργότερα αυτήν την εβδομάδα. Ο λόγος που αρνήθηκε ο Μπέλιχικ το μετάλλιο, ήταν η στάση του Ντόναλντ Τραμπ στην αιματηρή διαδήλωση στο Καπιτώλιο


«Πρόσφατα μου δόθηκε η ευκαιρία να λάβω το προεδρικό μετάλλιο ελευθερίας. Στη συνέχεια, σημειώθηκαν τα τραγικά γεγονότα της περασμένης εβδομάδας και ελήφθη η απόφαση να μην προχωρήσουμε με το βραβείο. Πάνω απ ‘όλα, είμαι Αμερικανός πολίτης με μεγάλο σεβασμό στις αξίες, την ελευθερία και τη δημοκρατία του έθνους μας. Ξέρω ότι εκπροσωπώ επίσης την οικογένειά μου και την ομάδα των New England Patriots.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην επαγγελματική μου καριέρα έλαβε χώρα το 2020 όταν, μέσω της μεγάλης ηγεσίας της ομάδας μας, έγιναν συνομιλίες για την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε ο Αμερικανός κόουτς.

(sputniknews)