Τελικά ποιοι άνθρωποι αξίζουν τα συγχαρητήρια μας;

Στην χώρα μας έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στον Οικονομικό τομέα αλλά και στον…ιδεολογικό.

Δεν θα ήταν ψέμα αν λέγαμε, ότι ορισμένες πολιτικές τοποθετήσεις προκαλούν κάποιες παρεξηγήσεις.

Όπως διαβάσατε στο el, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επέκρινε τον Πρωθυπουργό, επειδή (ο Πρωθυπουργός), έστειλε τα συγχαρητήριά του στην αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, η οποία πήρε το χρυσό στο αγώνισμα του μήκους.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια, είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, επειδή είχε κάνει κάποια σχόλια στήριξης στην Χρυσή Αυγή.

Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κάποιος με την συγκεκριμένη πολιτική παράταξη ή όχι, δεν θα πρέπει να γίνεται χαμός επειδή ένα δημόσιο πρόσωπο την υποστηρίζει.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια, πήρε το χρυσό για όλους τους Έλληνες, όχι για την Χρυσή Αυγή.

Οπότε ο Πρωθυπουργός ενήργησε πολύ σωστά, διότι έκανε το λογικό.

Όλα τα παραπάνω όμως, μας δείχνουν κάτι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Φτάσαμε στο σημείο, να επιλέγουμε σε ποιον θα δώσουμε συγχαρητήρια, με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ένα το κρατούμενο!

Δεύτερον: Φτάσαμε στο σημείο η ίδια η κυβέρνηση στην ουσία να….κρίνει τις επιλογές του…Πρωθυπουργού της.

Βέβαια ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, αλλά ο αθλητισμός δεν θα πρέπει να γίνεται πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ;

Αυτοί που κερδίζουν τίτλους και έχουν συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις;

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.